- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
а мен питате ли откъде съм?! не, но продължавате да се мислите за страшни...и аз не съм българка и знам че това кое пишеш в някъкъв форум, не определя дали пишеш така в реалност....
А хората които седат тук за да се опитват да "критикуват" докато всъщност се само се месят където очевидно не ми е работата какво мислят? Че пада егати зубренето и едва ли не хората там нямат друг живот освен учебниците? Животът им почва след като тръгнат от там...отварят им се всички врати и стават хора които вие не сте чували, и на картичка не сте виждали и никога няма да видите и да чуете...![]()
![]()
![]()
Защо още в началото решихте че едва ли не това е първото място където питам? Че преди това никога не съм се интересувала....?!?!?!?!?!?
Аз изцяло на вас разчитам да знаете...без вас... круши да бера...AXAXAXAXAXAXXXXXX!!![]()
![]()
![]()
DisappointedDreamer Нещо което още не ме оставя намира: кой те би през ръцете да показваш моя снимка тук?! и коя избра от общо 4 ти избра най-странната...А знаеш ли защо? аз ще ти кажа: защото на другите ясно личи че не съм кифла...и ти какво на хитра ли се направи?!
![]()
А после се имаш за по-умничка така. Първо, ти каза вече че 1-ния ти родител не е от България. Второ и много по-важно! Аз никога, ама НИКОГА не съм казал че не съм Българин. Аз съм Българин който не живее в България! Ако не можеш да направиш разликата то тогава не си за университет!!!
Да бе, ние сме некви супер прости. Никога не сме били във великата Америка, та дори не знаеме къде се намира на картата. Никога, ама никога не сме следвали в университет и тн.
Амк още не се е обадил в тази тема обаче...