.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Голям фен
    нервите на тази крехка възраст не са полезни, моля те че ако ти стане нещо...не викай...не се правя на важна и не ми казвай какво право имам и какво не...поне не точно ти

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    нервите на тази крехка възраст не са полезни, моля те че ако ти стане нещо...не викай...не се правя на важна и не ми казвай какво право имам и какво не...поне не точно ти
    Да не се правя на важнА? Ама ти си адски зле,мойто момиче.Вече те съжелявам Още избягваш въпроса ми
    И ще ти казвам какво право имаш и какво не,защото мога да си го позволя,проблем? ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Да не се правя на важнА? Ама ти си адски зле,мойто момиче.Вече те съжелявам Още избягваш въпроса ми
    И ще ти казвам какво право имаш и какво не,защото мога да си го позволя,проблем? ;]
    Tя изрично е написала за себе си, че не се прави на важна. Какво по-естествено от това момиче да говори за себе си в женски род?Или не си прочел като хората или не си разбрал смисъла на написаното, като и в двата случая вината си е твоя. Такъв тип комуникация, с недочитане на написаното от другите, не допринася с нищо.Постове наред само със заяждания от едната страна и с отговори в подобен тон от другата.Много полезна тема, няма що. Радвам се, че нямам апетити към американските университети, заради които да ми се налага да питам толкова добре "осведомените" тук за детайли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си