Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
аз не виждам логиката в ученето по 15 часа на ден
Нека ти кажа как седът нещата в университет които е на високо в класацията(не колкото Харвард, но пак). За всеки 1 час лекции ти препоръчват по 3 часа учене! На ден спокойно имаш 3 часа лекции, аз лично имам 3.5. 3.5х3 = 10.5 часа на ден учене. Добави и лекциите ти става 14 часа учене на ден което трябва да направиш ако искаш да имаш добра оценка!

Ако не искаш да имаш добра оценка просто ще те изхвърлят...

Ако си мислиш че е лесно или пък някои се ебава с тебе жестоко се лъжеш. Не знаеш колко материал взимаш през този 1 час лекция. Ако искаш да завършиш добър университет ще трябва да си седнеш на дупето здраво!

Не знам как е в Харвард, но ми се струва че в моя университет ще си като на почивка сравнение с Харвард!

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
Nakadah, DissapointedDreamer и HolyShit, никой не ви кара да пишете в тази тема.
Нито пък тебе, но го правиш!?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
А вместо да се заяждате по форумите, може да посетите някои курсове по правопис.
Ако имаш предвид правопис по български моля те прочети предишната страница на тази тема и после ми дай логично обяснение защо аз трябва да го правя. Не ми излизай с това че ми е родния език и блабла.