Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
Журналистика СУ може да запишете, не е лошо и има работа, имам познати от там. Но българска или чужда филология е още по-добре за журналистика. Повечето главни редактори са точно такива.
Аз съм чувала, че факултета по журналистика, медии и комуникации в СУ не е в особено добро състояние, като се взема предвид факта, че е относително нов. За следване в България съм съгласна с теб, но в западните университети медийните и журналистическите специалности са търсени и конкурентни, доколкото зная.
Иначе, то ако се разсъждава така, всеки университет е като на почивка в сравнение с Харвард, като изключим останалите Айвита, Кеймбридж, Оксфорд, LSE, UCL и прочее, някои от които дори не приемат българските дипломи. Важното е да си намериш мястото, защото дал Господ университети. Съгласна съм, че ако не ти се учи, нито в Харвард, нито в другите гореспоменати университети ще паснеш, а там хората не са кои да е. Знам го от момиче, което влезе в Принстън с пълна стипендия и учи втора година там.
Но многото учене в никакъв случай пък и не значи липса на студентски живот, нали.