.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Още повече, че едва ли от 30 години си в Америка
    Да! Едва ли съм на 30 години въобще! Знам че се опитваш по някакъв начин да ме нападнеш и да ме накараш да се чувствам зле, но за да можеш да го направиш трябва поне малко да ме познаваш и да знаеш къде да се целиш...

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    това не е опит за заяждане
    Защо ли и аз така си мислех?

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    леле...щях да питам същото...
    Като човек който твърди че ще влезне в Харвард и че ние сме прости трябва да можеш ти да ми отговориш на този въпрос. Все пак ти си умната тука...

Дами, темата не е направена от мене и не е относно мене така че не аз трябва да съм този който коментираме. Ако имате определен проблем точно с мене можете винаги да ми пратите лично съобщение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Знам че се опитваш по някакъв начин да ме нападнеш и да ме накараш да се чувствам зле, но за да можеш да го направиш трябва поне малко да ме познаваш и да знаеш къде да се целиш...

казваш го на други а защо се опитваш тук да накараш някого да мисли нещо? защо се опитваш да се заяждаш с мен като не ме познавш...аууу...така е по-лесно нали?

Хайде спрете да се заяждате един с друг, вие живот нямате ли? Всички разбрахме, че сте над всички, не ви "е б е" за нищо, "приземени" сте и т.н. Не разбирам, собственото си его ли подхранвате, когато се заяждате с останалите? Каквато и да е причината, отстрани изглежда доста жалко да продължавате да се самоизтъквате и да тъпчете другите. :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си