Толкова глупости,толкова много.И какво сега,казвате че момичето не може да постигне мечтите си?
ЛОЛ ,малоумни ли сте,естествено, че не може .
Тя е 10ти клас,не е взела никакви олимпиади , не е участвала никъде и вероятно някой от тяхните е циганин ( ром ) ( извинявам се ако това е някакъв вид дискриминация ,дано не е ,защото не съм мислил да дискриминирам ) и вече айде,цялото и неграмотно съществуване е оправдано.Еми не.
Стига бе момиче,аз познавам хора дето са в Харвард и т.н , едното момиче си беше издало книга в 7-8 клас до колкото знам,постоянно печелеше награди където и да отиде и ходеше на национално на всяка олимпиада почти по всичко , беше страшно добра.
А ти какво ? Сетила си се 1 година преди кандидатстването и айде , ще ходя в Харвард..Не става така,няма да идеш там,щото си поредната глезла дето си мечтае.Като много голям привърженик на всичките неща с мечтите и това да следваш целите си , мога да кажа , че понякога просто не става така , понякога трябва да спреш да говориш и да се захванеш за нещата , но ти нямаш време.
Хайде да сме честни,ти не чакаш някой да ти каже нещо за Харвард , ти чакаш хората да ти вдъхнат малка надежда ,че наистина има шанс за теб да те приемат там, а когато ти казват ,че не е така , ти ги нападаш и като чели искаш да убедиш себе си ,че ще те приемат ,а не нас.
Не,няма да те приемат,защото те търсят талантливи млади хора ( нищо че всички се мислят за такива ) ,които да се открояват от останалите , а ти как се открояваш ,че имаш 6 в училище ли ?
Ако ти наистина беше добра,умна и страшно оправна ,каквато трябва да си ,ти щеше да знаеш доста повече от нас .И все пак,аз казах защо пускаш темата и съм сигурен,че е така.
Бори се за мечтите си ,колкото и нереални да са , гледай си клипчетата в Youtube като се надъхваш ,че ще постигнеш всичко , но накрая просто виж фактите и си набий в главата , че това не е от ония невъзможни неща,дето хората казват ' оо да ,това е невъзможно .. ' а после ти успяваш и натриваш носовете на всички .. не,не е от ония.Това е от тия неща,дето ти си закъсняла доста и няма как да промениш нещата,ти в Харвард няма да идеш,защото си една от другите хиляди дечица,които си мислят,че ще постигнат много.Ти си точно от ония момичета,дето пишат през 2 седмици , че искат да стават актриси и да отидат в Холивуд и че са доста по-различни от останалите ,а другите потребители ги убеждават ,че са невероятни и наистина ще станат велики..
Нда.