.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

е не бе тя знае 5-6 езика перфектно като единия дори е китайски

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Здравей, watergirlblue. По принцип попрегледах цялата тема и първото нещо, което искам да кажа е да цитирам това от един друг форум:
    "Заначи въпросът ми е следният:

Има ли някаква промяна в отнощението към тъпанарите, глупаците, простоватите и не много интелигентните хора в България?

Да поясня. Аз се имам за доста тъп и в България хората са ме карали да се чувствам виновен заради това.Факта че съществувам ги е обиждал, било е унижение за тях че са имали съприкосносновение с мен.
    Тук ме "оставят да паса". Никой не е засегнат че му дишам въздуха и не му е първа грижа да покаже че е нещо повече от мен (въпреки че в повечето случаи е).

Този форум ми е интересен с това че подходът на много съфорумци е точно по "български"."

В никакъв случай не те наричам тъпа или нещо друго. Този цитат е по-скоро насочен към хората, които те нападат за това как се чувстват длъжни да обиждат и нападат някой, за да се чувстват по-добре или и аз не знам защо.

Сега сериозно, честно казано не вярвам да имаш шанс. Както и 99% от хората. Защо точно там реши? Иначе аз съм студентка в САЩ, така че ако имаш конкретни въпроси с обучението тук ще се радвам да помогна както мога. Успех

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от letroa Виж мнението
    е не бе тя знае 5-6 езика перфектно като единия дори е китайски
    а ти точно тук ли намери да напишеш първия си коментар? първо че идея си нямаша за какво иде реч и не ми говори че си чел всичките страници, защото не си!

на всички други ще кажа че оспамиха цялата тема и нека пишат само ако имат нещо свързано с нея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си