- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Дам.
Пантерке, тя няма да го казва, а показва. Ако го може, ще се види. Има си начини. Америка не е България.По-лесно ще се оправиш на испански или френски в различните части на щатите.
![]()
Полиглоти с няколко майчини езика, пишат ужасно. Писала съм си с писателка, която е учила в Харвард и мога да кажа, че няма никаква пунктуация, каму ли добър правопис. Но начинът й на изразяване е уникален и си личи. Хубавото е, че мисли на български, когато пише.
Също така полиглотите (повечето) имат перфектна дикция, четат, говорят и превеждат страхотно, но ако ги накараш да пишат ще изпитат значителни затруднения. Това е в повечето случай.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 02-07-2012 на 22:00
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ти се завърна? тъкмо мислех че си преусмислил колко глупаво е да седиш и да храниш празни надежди че ще накараш някой да се чуства тъп от твоите остроумни заяждания..на личните нещо не отговаряш...срам ли те хвана?няма проблем..
Пантера, сертификат имам само по английски, защото на другите езици просто са от семейството ми и никога не съм ходила на уроци..ккамо ли на изпити..![]()
срам баш не,вероятно просто не му се занимава...бтв, преОсмислям е глаголът
по темата-имам усещането,че живееш в Страната на розовите еднорози-никой който реално се е запътил към Харвард не търси инфо от тийнфорум-единственото обяснение защо би направил това е да се изфука.Може би и затова народът реагира така =)) Несериозно е някак
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Я..Това,че не съм вея къв твойта посока не означава,че имам някакви едва ли не лични дразги..
Просто,дори хората,които те подкрепят съм сигурен,че зад монитора ти се смеят и подиграват много много повече от това,което аз пиша(ако би го възприела така) И аз мога да лицемернича и почвам да те хваля и да те окоръжавам и т.н.
Но трябва да си реалист все пак.Би трябвало като видиш процента да разбереш колко са малки шансовете,особено на този етап.
Странно ми е наистина защо продължаваш да упорстваш . Нападаш, преценяваш твърде самоуверено шансовете на чужд човек за справяне с конкретна задача като минимални, критикуваш го непрестанно на тема правопис, а същевременно допускаш грешки, които не могат да бъдат отдадени на бързане, невнимание или погрешно натиснат бутон. Реторичен и риторичен наистина са си дублетни форми,както е казал по-горе Чачо, но употребеният от теб глагол окОрЪжавам какво е? Кураж, а не кОрЪж е нужен, за да да си признае човек грешките. Иначе е лесно да критикува.Последното всички го можем.