Бих те питала за нивото ти на английски, бих ти казала хубаво да си помислиш какво ще отговориш на въпроса:Защо да вземем теб, а не някой друг?, тъй като това може би е от най-решаващо значение...Това дали си се подготвял от 4 годишен или се подготвяш от няколко месеца насам изобщо няма да ме интересува, защото всичко е възможно и ако дори да си почнал подготовка преди няколко месеца, значи или наистина желанието ти е много силно, или че имаш много силна вяра в себе си и целите си.И в двата случая е нещо хубаво..Ако си решил- пробвай се и дано успееш! Бих те посъветвала да попиташ, някой който има познати които са се пробвали на изпитите(каквото търсех и аз)...и накрая бих ти казала, че последния човек който трябва да питаш за подобно нещо съм аз...защото мога да ти кажа това което на мен са казвали разниагенции...друго е някой да каже примера: Сестра ми беше там...каза че на съседната улица имаше магазинче с балони с герба на университета..А пък залата била огромна и имало плакати по стените в коридорите..(това последното на шега рабира се)...Разбираш ли ме? Тя ще ти каже нещо, което агенциите няма да могат да ти кажат...Нещо, което може да няма нищо общо със самия изпит, но ще е полезно макар и в малка степен, ще е интересно и просто нещо допълнително... За това попитах и търсех човек, който може би ще каже нещо по-различно от това което може да ми каже Британика, или Дарби примерно...