от доста време работя по отговора който ще дам...и още не съм го довършила, все пак остават още 2 години...толкова много неща ще се случат...но ако ме питаха днес и точно сега трябваше да отговоря, щях да кажа че си нямам и най-малката шибана представа по въпроса! Ами защото съм най-обикновено момиче, което изучава себе си...проблемът ми е че понякога съм толкова странна че правя странни неща, без да се замислям , а накрая се оказват много полезни за хората около мен...Няма правило, което да улеснява кой е човекът който трябва да изберат...защото бих могла да съм много полезна, знам ли? знам че на повечето тук ще им се стори адски смешно, защото наистина не ме познават ,но съм тръгнала да говоря и затова ще продължа...трябва да съм аз, защото хората около мен се чустват различно когато са с мен...защото ми пука за всички независимо дали ме харесват или не, и мога да ги накарам да се почустват специални...защото карам хората да се чустват обичани и ценя всичко,което ми се дава и се опитвам всичко да разделя с другите...защото докато другите са ходили на уроци когато са били на 5-6 години аз си скъсвам гъза от работа, за да стигне семейството ми и да им помогна да станат това което сме днес...защото докато другите деца са си играли с кукли и роботи, аз гледах малкия си брат който беше в кома! Защото днес сме богати и можем да си позволим всичко, но се гордея, че не винаги съм била, защото съм се научила от трудностите, които съм преживяла...учила съм се сама, а смятам че по-добър учител от живота няма!! защото мога да преценя кое е красиво, кое е грозно, кое е истинско и кое фалшиво, БЕЗ ДА СЕ ВЛИЯЯ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ!! от това дали ми харесва...защото нещо може да ми харесва, но да е отвратително грозно!! аз съм реалист със цели! но в края на краищата съм просто едно обикновено момиче..това е!

СЕГА МНОГО ВНИМАТЕЛНО МЕ ЧУЙТЕ! Не ми пука дАЛи ми вярвате или не, но това което казах не е за шега, тъй като не трябваше да го казвам .! И все пак го направих...И ако има някой който може да се присмее на нещо, толкова сериозно (като за брат ми например) ще му драсна едно лично, за да си поговорим...И ще ви се стъжни...не защото съм страшна или съм биячка! А защото за семейството ми никой не говори!!! Надявам се че се разбрахме...

Чачо..как беше отговорът ми?