.
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Threaded View

Малее не! По-елементарни хора няма. Я вземете се избийте, а?! Вие се хващате все за едно и също. Правописа и бил такъв. Не можела да влезе в Харвард. Бла, бла, бла... Първо: Нали сте големи акъли, защо поне с главни букви не почвате изреченията. Да не говорим, че запетаи не признавате. Второ: Някой да познава момичето? Ъъъ... това е реториен въпрос. Трето: Всеки си има мечти. При някои хора те опират до Харвард! Четвърто: Някой по горе спомена, че баща й бил мутра. Ем, браво! Отново показвате колко трезвомислещи хора сте! То всичко в тоя свят опира до пари. Ами ако някой си седне на задника и учи - пари няма да са му нужни да влезе дали в Харвард, или където и да е. Пето:Сами показахте колко тесногърди хора сте!

Така. Мило момиче, изглежда схвана идеята, че това са не само 12-13годишни хлапета, които знаят всичко за Харвард. Ти си една огромна късметлийка, че си свидетел на техния безграничен гений, който е рядка срещан по света, да не говорим в Харвард. Ти сама чу техните забележки. Така че изводът е да се откажеш от своите мечти! Баща ти не е мутра - нямаш пари - абсурд да влезеш. Правописа ти - моля те! - тея хора речници са писали сигурно, хич не се заяждай с тях.

Е, много поздрави, дечица! Радвам се, че и аз се докоснах до вашите велики творения. Може би някой от вас е бъдещия директор на Харвард, а?! Или може сами да основете унЕверситет. Дори аз съм с двете ръце и с двата крака за тази идея!

Едит: Надявам се да не сте открили някоя грешка!
    Последно редактирано от kikki : 02-08-2012 на 16:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си