.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Само като им изпаднеш в тоя истеричен пристъп и си отписана. Отиваш, за да покажеш защо си най-добрата по най-спокойния и аргументиран начин.

И впрочем, изтъкването на факти като смърт в семейството е нож с две отстриета. Ако съм член на комисията, ще се запитам... хм, интересно защо разказва толкова черен период от живота си... доста подмолен опит да пробуди съчувствие.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само като им изпаднеш в тоя истеричен пристъп и си отписана. Отиваш, за да покажеш защо си най-добрата по най-спокойния и аргументиран начин.

И впрочем, изтъкването на факти като смърт в семейството е нож с две отстриета. Ако съм член на комисията, ще се запитам... хм, интересно защо разказва толкова черен период от живота си... доста подмолен опит да пробуди съчувствие.
    И аз така мисля, но пак повтарям, не сме ние членовете на комисията, нито пък сме тези, които определят нещата. + момчето, за което говоря, излезе от IB програмата, която се счита за най-трудното средно образование в целия свят, с 41 точки от възможни 45, което си е направо самоубиствено. Умен е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си