.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Да,грешката се вижда.Какво?
    Нищо. Просто написаното от теб е малко в стил "Присмял се хърбел на щърбел".Затова те попитах.
    И преди го казах, не намирам за редно да коментирам шансовете на напълно непознат за успех или не в нещо. Ако пусна някой ден подобна тема, бих очаквала да намеря в нея споделен опит и наблюдения, съвети, препратки към форуми, в които се обсъждат интересуващите ме въпроси, а не критики към правописа ми, преценка на шансовете ми или на нивото ми по даден чужд език. Има кой да го направи това, спокойно.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Нищо. Просто написаното от теб е малко в стил "Присмял се хърбел на щърбел".Затова те попитах.
    И преди го казах, не намирам за редно да коментирам шансовете на напълно непознат за успех или не в нещо. Ако пусна някой ден подобна тема, бих очаквала да намеря в нея споделен опит и наблюдения, съвети, препратки към форуми, в които се обсъждат интересуващите ме въпроси, а не критики към правописа ми, преценка на шансовете ми или на нивото ми по даден чужд език. Има кой да го направи това, спокойно.
    Oh God,give me strenght.......

Брой до 3 и пляскай.
    Прочети темата.
    Виж авторката.
    Виж целити й.
    Брой до 3 и пляскай.
    Пак пиши.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Oh God,give me strenght.......

Брой до 3 и пляскай.
    Прочети темата.
    Виж авторката.
    Виж целити й.
    Брой до 3 и пляскай.
    Пак пиши.
    Прочела съм темата. Видяла съм авторката на снимка. Разбрала съм и какви са й целите. И какво?Нито ще броя до 3, нито ще пляскам, нито ще коментирам изгледите й за успех.

Между другото, пише се strength.

Към авторката, нямам идея колко полезно би било прочитането й, но на пазара има книга със заглавие "Пътят към Харвард". Писана е от българин, следвал в Харвард с пълна стипендия и завършил там "Политически науки". Чела съм в нета само откъс от нея, касаещ предимно подготовката и явяването на SAT и SAT II.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 02-08-2012 на 22:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си