.
Затворена тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Супер фен Аватара на HolyShit
    Слабо ме вълнува речника ^ Търсих и в гоогле преди да пиша и видях,че пише същото,което казва и десижън..За мен така си остава и така ще си е .

Добре бе авторке, ти нищо не си пояснила.Кажи каква специалност искаш,защо искаш да учиш там.Не сме врачки.Впрочем ако отиваш там само заради ,,клюкарката'',ще ти кажа изобщо да не си правиш труда да подаваш заявление.

А вие не я нападайте толкова,помогнете и.Мисля,че и сама знае какви са и шансовете да влезе.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^да беше прочела темата. Много ясно е пояснила какво иска да учи.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^да беше прочела темата. Много ясно е пояснила какво иска да учи.
    +1
    и моля ви спрете с тази клюкарка, че накрая наистина ще си го пусна...;дд

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

Arrow

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence Виж мнението
    Стъпи на земята? Че какво не му е земното на Харвард? Там учат хора, не извънземни, при това доста българи също така. И изобщо не е толкова трудно да се влезе, колкото всички си мислят, за Бога. И защо всички след като чуят Харвард се сещат само и единствено за кифленски сериали? Както и да е, по темата... Наистина трябва да си поддържаш добрия успех, да можеш да говориш отлично английски (за което можеш и сама да се досетиш), ще ти трябва TOEFL, най-вероятно и SAT, за които можеш да започнеш да се подготвяш и отсега, освен това специално за Щатите изключително голям плюс са извънкласните дейности, тъй че колкото повече толкова по-добре - всичко от танци до "помагах на другарчето с уроците" ще ти е само от полза, имаш 2 години да натрупаш сериозен списък с такива неща, ако има и някакъв вид спорт още по-добре. Но наистина трябва да погледнеш точно какви специалности има там, защото може и журналистика изобщо да няма.
    защо поне не опита,за бога?!
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Не мога да разбера защо се заяждате!? Човек не може ли да получи повече информация за нещата от които се интересува...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Слабо ме вълнува речника ^ Търсих и в гоогле преди да пиша и видях,че пише същото,което казва и десижън..За мен така си остава и така ще си е .
    Гугъл vs. Правописен речник.
    Йес бе!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Йес бе!
    ЕЕ, уби кефа с тези букви...

Повече от фен

Че аз написах единствено и само , че риторичен и реторичен са дублетни форми, което не подкрепя по никакъв начин казаното от теб.

Да,това казвам и аз http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B8%D0%BA%D0%B0 И допълвам,че не ме интересува и остава грешно за мен.

Йес бе!
    Пантерке,айде първо да четеш преди да пишеш,а?
    Гоогле пише квото и правописният речник,но АЗ казвам,че не е така,а аргумента по-горе +простото произношение на българите,сменят всяка буква,като например βιολογια се пише биология ,а да..Сменя се и ударението.Facepalm.

Еййййй, чак щом той бил казал, споко. То бива заяждане, ама чак пък толкова...
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
    Дъ фак , не ме грее кой , в кое училище учи или не, това СА ДУБЛЕТНИ ФОРМИ! Стига със заяждането , тук не говорим гръцки , италиански или мандарин , в България живеем, щом в правописния речник пише ,че са дублетни , значи СА!
    maDamn

Ммм... една дума - какво спамене! Оставете ХолиШит. Като го гледам той е най-активния участник в тая тема. Отгоре на всичкото демонстрира невероятни възможности. Той си е жив речник - дали правописен, дали гръцко-български - все го бива! Можем само да му се възхищаваме!

anonymous708973
    Guest
    Гоогле пише квото и правописният речник,но АЗ казвам,че не е така
    Въх. Ти си Бог, бе. ТОЙ казвал. Хах.

Тя простотията ходи по хората...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kikki Виж мнението
    Ммм... една дума - какво спамене! Оставете ХолиШит. Като го гледам той е най-активния участник в тая тема. Отгоре на всичкото демонстрира невероятни възможности. Той си е жив речник - дали правописен, дали гръцко-български - все го бива! Можем само да му се възхищаваме!
    поклон до замята...3 пъти!!

Аз съм учил в университет от аршина на Харвард.

Влизането не е проблем стига да си умен и вашите да имат пари (както за такси, така и за скъпи уроци и т.н.).

Не знам защо половината пикли тук реват, понеже не могат да си го позволят или не са достатъчно добри, за да влязат в такъв университет.

Въх. Ти си Бог, бе. ТОЙ казвал. Хах.

Тя простотията ходи по хората...
    Да,БОГ съм..Нещо проблем ли има? А-у?

Голям фен
    Да,БОГ съм..Нещо проблем ли има? А-у?
    не си вири носа толкова високо в облаците, да не те отнесе някой гълъб...мой ред е да кажа : СТЪПИ НА ЗЕМЯТА!!! ;дд

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мързи ме да чета цялата тема и може вече да са ти го казали, но за да те приемат в който и да е университет в САЩ със стипенидия (таксите там са малко височки дори и за хора от хайлайфа тук), успехът и изпитите играят сравнително малка роля. Най-важното е когато кандидатстваш да наблегнеш на това какви качества те отличават от другите като личност и трябва да ги убедиш, че точно теб търсят. За да ти бъде аргумента валиден за ултра елитен университет, трябва да покажеш някакви успехи, като първо място на олимпиада, спортни постижения, научни публикации или социална и благотворителна дейност.

Изпитите не са трудни, но кандидатстването е ужасно, трябва да си пишеш препоръки, да пишеш есета и т.н.

Преди да си го причиниш обаче си отговори на въпроса дали би било подходящо място за теб, защото дори и да си над средното по интелект и да се гордееш с това, ако си заобиколена от нърдове и айнщайновци, които да те комплексират, няма да ти е никак леко, казвам го от опит.

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    не си вири носа толкова високо в облаците, да не те отнесе някой гълъб...мой ред е да кажа : СТЪПИ НА ЗЕМЯТА!!! ;дд
    Крилата ми са радиоактивни и не можеш даже да припреш до мен

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo Виж мнението
    Аз съм учил в университет от аршина на Харвард.

Влизането не е проблем стига да си умен и вашите да имат пари (както за такси, така и за скъпи уроци и т.н.).

Не знам защо половината пикли тук реват, понеже не могат да си го позволят или не са достатъчно добри, за да влязат в такъв университет.
    Я сега кажи на нас по-простите къде работиш, какво работиш и какви пари взимаш след този велик университет

anonymous708973
    Guest
    Само не разбрах за чий му скочи така...

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    и така и какво като ми изтриха псотовете?! много голям ли те прави това? :Д смешен си да знаеш...ако все пак се намери някой който не си бърше гъза с копринена хартия и иска да сподели мнение е свободен да го направи без ни най-малко да се впечатляава от мнението на форумните "звезди" , които реално не са нещо повече от мишки..
    И мен ме дразнят супер феновете. По цял ден във форума. Щом не са ти проблем парите ще те вземат.

И аз смятам, че ще успее и ще я вземат! С желание всичко се постига!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си