Здравейте , не знаех към кого да се обърна тъй като моите приятели ми казват "заеби е" , но аз е обичам.Та така случая е следния.Ходих с едно момиче 3 месеца родиха се чувства но бях малък и глупав и вярвах на другите и затова е зарязах.Сега след 3 години се събрахме преди около 3- 4 седмици.Тя постоянно е заета учи от сутрин до вечер грижи се постоянно за тялото си (ходи на фитнес) и следователно аз постоянно е разпитвам къде е с кой е какво прави.Вечер във фейса си пишем , докато снощи не ми каза че съм е задушавал и не е готова за сериозна връзка , но въпреки това ме обича , бил съм всичко за нея и иска да продължаваме да излизаме и всичко да си е като преди , но без да се обвързваме (защото след като ми обяви че не иска връзка и се разделихме аз почнах да си пиша с нея като приятел , но тя каза че това много е наранявало и иска пак да си излизаме и да е същото) защото в момента имала много неща на главата и съм е бил задушавал , и ми каза че щом се обичаме ще сме заедно.Та въпроса ми е към момичетата според вас това оправдание ли е
за нещо или просто наистина е много натоварена.Не знам какво да мисля вече... твърди ми че ме обича а в същият момент съм е задушавал и не била готова за нищо сериозно.А аз е обичам и знам че тя е момичето за мене.