.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Е визията не зависи ли от това до колко ще си тонизирам мускулите с тренировка.. То само с храна е ясно , че не става
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на HolyShit
    Визията зависи и от тренировката и от храната.Няма смисъл да вървиш срещу течението,при положение ,че може да се обърнеш и да вървиш по течението на реката и да стигнеш дори по-далеч от там където ти искаш.

Плодове,които евентуално може да ядеш.Някви цитруси и нищо друго.Едва ли е много приятно.Но за няколко месеца е всичко това и после си ядеш нормално.
    Визията зависи пряко от храната,не е само тренировка.Въпреки,че нея до сега не я бяхме споменавали,другата грешка е едиствено аеробното натоварване при жените , тоест тичане,колела и тн без да тренират с тежести,което води до скини фат визия,което не е много хубаво.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Така е да.

Еми и аз да се разпиша в темата. Спряла съм всички тестени, сладки и т.н. храни, сещате се, почнала съм the 30 day shred+ наблягам повече на водата и зеленчуците. Нямам много да свалям, най-много 5 кг, но искам просто да се стегна за лятото

Град
    in ur mind
    Дай някво примерно меню, моля те

ПП : Какво е 30 day shred ?
    Последно редактирано от sunnnnnnnn : 01-31-2012 на 17:37

Как спирате просто ей така тестото? Уау. Аз от как се помня си ям тесто и никога не съм го спирала...ноо сега го обмислям,защото искам да сваля и аз най-много 5 кг. Но все се чудя - ако така изведнъж спра тестото и наистина не ям примерно 1/2 месеца,най-вероятно резултатите ще са добри ...но след това рано или късно пак започваме нали? Значително по-малко количество разбира се. Еми като толкова време сме свикнали без тесто,организмът няма ли да си отмъсти и да качим и от малкото,понеже е отвикнал? А не мисля,че ще се въздържам чак до такава степен цял живот Затова мисля да го понамаля постепенно...4 пъти в седмицата хапвам (то при мене тестото е само сутрин),след някво време 3 пъти...и може би и така ше си остане

Град
    in ur mind
    Еми аз не съм го спряла драстично ..просто замени белият хляб с черен . Днес например ядох малко пица и не го смятам за чак такава грешка

Град
    София, България
    30 DS - 30 Day Shred by Julian Michaels

Цитирай Първоначално написано от Sickness94 Виж мнението
    Как спирате просто ей така тестото? Уау. Аз от как се помня си ям тесто и никога не съм го спирала...ноо сега го обмислям,защото искам да сваля и аз най-много 5 кг. Но все се чудя - ако така изведнъж спра тестото и наистина не ям примерно 1/2 месеца,най-вероятно резултатите ще са добри ...но след това рано или късно пак започваме нали? Значително по-малко количество разбира се. Еми като толкова време сме свикнали без тесто,организмът няма ли да си отмъсти и да качим и от малкото,понеже е отвикнал? А не мисля,че ще се въздържам чак до такава степен цял живот Затова мисля да го понамаля постепенно...4 пъти в седмицата хапвам (то при мене тестото е само сутрин),след някво време 3 пъти...и може би и така ше си остане
    Замени тва тесто с овес.

Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn Виж мнението
    Дай някво примерно меню, моля те

ПП : Какво е 30 day shred ?
    Това май е тренировка, а не хр.режим.Поне в нета ми изкарва тренировки.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Това май е тренировка, а не хр.режим.Поне в нета ми изкарва тренировки.
    Ми да, тренировки са.

Смисъл не се отслабва много, но тялото се стяга.

Град
    in ur mind
    Мхм предполагах , че е тренировка
    Аз говорих на теб (Holyshit) да дадеш примерно меню ...най-вече ме интересува закуската

Закуса примерно

50 грама овес 5 белтъка и една салата.

Град
    in ur mind
    А като за момиче , става ли малко (г/д 4 супени лъжици )мюсли ,1 яйце ..за жалост сега през зимата зеленчуците не струват много може някъв морков или ддз :ДДД какво мислиш ?

Горният пример си беше по принцип..За всички,какво ще речи "по като за момиче" ? Чай и лимонов сок ли ??

Град
    in ur mind
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Горният пример си беше по принцип..За всички,какво ще речи "по като за момиче" ? Чай и лимонов сок ли ??
    Разбира се , че не .... Еми тази сутрин закусих чаша прясно мляко с овесени ядки и лъжица канела и 1 сварено яйце
    Заситих се и сега ще карам велоергометър-а 30 минути

HolyShit и аз си мислех точно с овес да го заменя,но не изцяло..камо ли така изведнъж. Не мисля,че е добра идея. А как е закуската от примерно 200 г кисело мляко с шепа бадеми вътре....мазничка? Темата много ми допадна и аз ще я следя с интерес иначе при вас как върви с идейката за тетрадката? Някви изцепки?

Град
    in ur mind
    Абе може да ми се смеете , ама какво ще рече овес ? Аз разбрах овесени ядки ... и как точно се яде тоя овес ...с мляко ?
    Иначе тетрадката върви чудесно ..вече си попълвам 3тия ден днес .. като изпиша повече ще ви я снимам и ще постна да си кажете мнението

еми житно растение,от което се правят овесените ядки,полезно,идеално за закуска,защото съдържа достатъчно калории,за да те зареди аз съм на 4тия,обаче вчера се оплесках кафето си го пих със захар (мамка ми),една мацка от класа имаше рожден ден и съгреших с три бонбона от уважение (и още нещо),вечерта..ядох малко повече,отколкото бях планирала :/ след тва като си попълвах тетрадката случайно съм хванала червена химикалка и всъщност се получи,че съм си написала прегрешията с червено и ме кефи като идея,шото ми става гузно нали колкото повече червено има в тетрадката,толкова повече....не струвам! вие пиете ли кафе? Киселото и прясно мляко,което консумирате с колко процента масленост е?

аа,имам предвид овесените ядки,че са идеални за закуска де

Град
    in ur mind
    Кафе не пия ,само чай без нищо . Кисело мляко не ям , не защото не трябва , а защото не обичам , а прясното го пия 1,5 % или 3.0 % , каквото има вкъщи . За мен не е от голямо значение ... Твоето с колко % масленост е ?

Блазе ти,аз пия кафе от 4 години..но без захар ми е гадно. От неделя се опитвам да го пия с мед,което е доста необичайно знам,ама по дяволите много бързо профуквам меда така,а аз и филиийки си мажа та пак почвам със захар..целта ми беше да не си я набавям допълнително. Чайчетата и аз ги пия без нищо. Млеката са ми 3,5 и 4,5 процента,което е недопостимо за слабеещите,но май аз съм единствената,която ше продължи да ги приема с висока масленост..просто нямат вкус на нищо като са с ниска. Та проблемът ми е с мазнинитее...ям мазно сладкото и тестото мога да ги спра/намаля без проблем,но мазното и даже пърженото са си предизвикателство...сега почвам борбата и аз след време може да постна

Цитирай Първоначално написано от Sickness94 Виж мнението
    HolyShit и аз си мислех точно с овес да го заменя,но не изцяло..камо ли така изведнъж. Не мисля,че е добра идея. А как е закуската от примерно 200 г кисело мляко с шепа бадеми вътре....мазничка? Темата много ми допадна и аз ще я следя с интерес иначе при вас как върви с идейката за тетрадката? Някви изцепки?
    Направи я цяла кофичка.. xD

Мега фен Аватара на mynichka
    HolyShit, писах ти лично
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Отговорих ти..

Може ли някой да ми каже от кой храни НЕ се пълнее, ще съм му благодарна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове