- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Стряскащ комикс
не знам дали темата е за тук , но ще я постна. Гледах си аз комикси в 9gag и видях един линк - http://www.stumbleupon.com/su/2bHto8...31&weekday=tue . Прочетете го , много е страшен . В началото може да не ви се струва много страшен ама мен ме стресна към края.
Nulla
като за начало си изключете звука... препоръка![]()
Супер яко стреснах се:X
дам, видях го в 9гаг, но поне си изключих звука![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
как може това да са го качили д 9gag,не мога да повярвам. Обаче като го видях това за първи път първо много се уплаших,после се засмях,много страшен комикс,добре са го направили
|
![]()
Хахахаа,добре са го направили.. но не се стреснах))
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
аз само до първата без звук.. мислех, че няма още натам :д сега ме е страх да видя обаче хахах :д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тон колоните ми са на макс и нали само давам надолу без да го чета и изведнъж.........как се стреснах само..![]()
Стреснах се... Не послушах съвета ви да си изключа тонколонките и малко се уплаших...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз не се стреснах от звука,а повече от първата анимация.Иначе втората просто ми изглеждаше много гнусна...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Стреснах се и двата пъти,но първия направо ми изскочи сърчицето..![]()
Не знам, но мен въобще не ме стресна. Нито с анимацията, нито самата история![]()
Мен пък ме е страх да го отворя като чета тука отговорите ви ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А някой може ли да го преведе този комикс, защото в преводачката са ми едни объркани изречения. Иначе по темата това изобщо не ме стресна ..![]()