- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в кръста и корема
Ами мисля,че има такава тема,но нищо![]()
Та искам да попитам какво помага при болките в кръста и корема преди менструация ?! Лекарствата изобщо не ми помагат и търся бързо и лесно решение!Просто не се търпи .. Ако може някой да помогне ще съм благодарна (:
един човек, а всъщност всичко ...
Всички видове лекарства ли си пробвала? Не знам.. при мен почти никога няма болка. Супер рядко ми се случва и ми е много странно някой като каже, че има убийствени болки по време на менструация.
Иначе майка ми говореше по едно време, че тибетската гъба помагала, но до колко е вярно не мога да ти кажа.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Лягаш си,едно шише топла вода на коремчето,масажчета с ръката и всичко е ок след 15 мин макс(или при мене поне).
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Кои лекарства си пробвала?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен много ми помага Спазмалгон. Аулин мисля се казваше едно прахче, то също помага много. Когато бях в Гърция нямаше Спазмалгон и си бях взела Нурофен на хапчета и той ми помогна. Бусколизин и такива-слаба работа. НЕ пий Аналгин!Много е кофти да те боли корема, дано да ти помогнат хапчетата..
![]()