- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
То целия форум замря по тва време нещо :д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
усетих го !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Като енергоспестяваща направо![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
на батерии![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
тя е на променлив ток![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаха бреей как ме познаваш толкова добреДа не си мойта зодия Скорпион :O
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
нИ сЪм![]()
![]()
sapphire5![]()
Предлагам ви междинно решение - секс във фитнеса
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кво , кво за гадната ми зодия нещо ли ?![]()
Имаше един филм по бтв , в който даваха секс сцена във фитнеса с една много яка мацка и един културист
културиста да не се е казвал awerw ?
sapphire5![]()
иска ти се ;d
а може би Ицката![]()
sapphire5![]()
пак не става , аз съм ,,лостаджия,, ;D
според мен е бил ЛЪВЧО!
sapphire5![]()
А от къде знаеш името ми ?
Лъвчо има да чисти много, но ако е бил той- евала му
Ей скорпи ;D
ти ми го каза бе ей, а имаше и тема за запознанства, ама къде отиде..........
sapphire5![]()