.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 200
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    но звучи по-добре ако кажа, райнито, отколкото рейнито
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Е, добре.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    :P:P:P:P:P:P
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на lubovvv
    Ти искаш стегнато коремче! Еми за да го имаш трябва да се потрудиш и да си постоянна. Най ефикасните упражнения са тези с теглото на тялото ти, т. е. коремни преси ( за плосък корем ), лицеви опори ( за стегнати ръце ), клякане ( за стегнати крака ) и още други... Затова бъди постоянна и прави по 20 коремни преси на ден- като за начало, и след като тялото ти започне да свиква на тренировката ги увеличи на 40 с почивка. Така за около година, две ще се стегнеш и най-важното: да не спираш да се упражняваш и след това. Все пак това е и за жизнен тонус, освен за самочувствие.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Ти искаш стегнато коремче! Еми за да го имаш трябва да се потрудиш и да си постоянна. Най ефикасните упражнения са тези с теглото на тялото ти, т. е. коремни преси ( за плосък корем ), лицеви опори ( за стегнати ръце ), клякане ( за стегнати крака ) и още други... Затова бъди постоянна и прави по 20 коремни преси на ден- като за начало, и след като тялото ти започне да свиква на тренировката ги увеличи на 40 с почивка. Така за около година, две ще се стегнеш и най-важното: да не спираш да се упражняваш и след това. Все пак това е и за жизнен тонус, освен за самочувствие.
    Абсолютно всичко е грешно.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Абсолютно всичко е грешно.
    Аз говоря от личен опит

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз говоря от личен опит
    ;д има нещо вярно, но има и къде къде по-ефикасни начини за отслабване ;д
    sapphire5

Banned Мега фен
    в това е проблема.. не искам да отслабвам - достатъчно слаба съм.. сега ще опитам да обясня: нали знаете как е коремчето на слабо момиче.. едно такова - слаба си,не ти е издут напреде корема и т.н.,но е леко очертано коремче .. т.е. не напълно плосък.. ей това ми е проблема.. искам да си е плоско.. за коремните преси - от около 3 месеца правя,но по 15-20 на ден без почивка,когато чувствам че имам повечко енергия правя примерно 20 и после 10 или нещо такова.. страх ме е да правя много коремни преси,за да не се получи ефекта с плочките - повярвайте ми,познавам момиче с наистина добре очертани плочки на корема и лично на мен не ми е хубава гледката.. иначе ще ям по 7-8 пъти на ден и по малко.. диети не искам да спазвам .. тае бо ще си изтегля и дано да стане до 3-4 месеца или поне да има някакъв резултат

Мега фен Аватара на Chacho
    -Имаш нужда още малко да отслабнеш.
    -Тренирай повече предни ритници в тае-бото.
    -Тренирай гълтане на корема, така наречените вакуумки (във всяка йогийска книга го има)
    -Трябва да се доразвиеш (излезеш от пубертета) и да запазиш фигура
    -Повечето жени по списанията не заемат какви да е пози и затова изглеждат така + грим и правилна светлина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не се притеснявай за плочки, няма да направиш....
    sapphire5

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    не се притеснявай за плочки, няма да направиш....
    и аз мисля че няма да направи. Аз правя вече 2 години по 40 коремни преси на ден и нямам никакви плочки, но корема ми е стегнат

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и аз мисля че няма да направи. Аз правя вече 2 години по 40 коремни преси на ден и нямам никакви плочки, но корема ми е стегнат
    знам за тебе, аз и по 200 съм правил
    sapphire5

Banned Мега фен
    ^ ами това момиче,което аз познавам прави доста коремни преси,но и тренира плуване.. така че може от плуването да е (предполагам)..

иначе мерси за съветите.. за излизането от пубертета ми е раничко още около 2 годинки имам.. само това за гълтането на корема не ми стана ясно.. я някой да обясни малко по-подробно.. иначе за жените от списанията ми е ясно

И на мен ми стана интересно какво е това гълтане на корема? За пръв път чувам!
    А относно авторката, да знаеш че плуването, съчетано с коремни преси си е полезно. Също така от плуването корема не се напряга много, така че ме съмнява да е от това.

Много е прехвалено кардиото,хиляди пъти е по-добре интензивна тренировка с тежести(подобява аеробно натоварване)

Banned Мега фен
    lubovvv ами не знам дали тренира друго,а и не знам по колко коремни прави .. просто предположих - не съм толкова запозната за това и направих тема

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    и още нещо..... ммм, кардио и диета скъпа.... диетата надявам си я оправила, а кардиото, ходи във някой фитнес да тичаш
    За сваляне е по-добре да върти на велоергометър, тичането е по-скоро за стягане на тялото и издръжливост.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    За да стегнеш корем така ти е нужен дори 1 месец.. ама пак зависи от кожата ти и това колко можеш да се натоварваш
    Аз попринцип съм слаба с плосък корем и това лято реших да го стегна здраво за 1 месец го стегнах както исках - Всеки ден правих по 200 коремни преси 2 вида ако не се лъжа.Спрях да ям пържено , да пия безалкохолно само вода и много потене във фитнеса мога да ти покажа снимка http://prikachi.com/images/255/4419255S.jpg
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    За да стегнеш корем така ти е нужен дори 1 месец.. ама пак зависи от кожата ти и това колко можеш да се натоварваш
    Аз попринцип съм слаба с плосък корем и това лято реших да го стегна здраво за 1 месец го стегнах както исках - Всеки ден правих по 200 коремни преси 2 вида ако не се лъжа.Спрях да ям пържено , да пия безалкохолно само вода и много потене във фитнеса мога да ти покажа снимка http://prikachi.com/images/255/4419255S.jpg
    Банският е фейспалм..По-добре не отивай с него на плаж..

Супер фен Аватара на Glamour92
    ...ох,хора-защо коремни преси? 1во-повечето не умеят да ги изпълняват,както трябва от което си навличат доста болезнени травми и 2ро-далеч не са най-ефективното упражнение.
    Авторката иска плосък корем-има една модификация на вакуумките,с които се тренират дълбоките коремни мускули и наистина ефекта "плоско коремче" е налице.Ето я:
    1.Заставаш на 4 крака,по възможност с/у огледало-за по-добро наблюдение
    2.Вдишваш,след което издишваш докато остане съвсем малко въздух
    3.Вдлъбваш навътре корема,като едно временно с това повдигаш диафрагмата нагоре
    4.Държиш няколко секунди и издишаш
    Лесно е,няма болки и мускулни трески,трябват специални умения и много желание,за да си нанесеш някаква телесна повреда с това хубаво упражнение,а при редовните ефекта е повече от добър
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    България
    Банският е фейспалм..По-добре не отивай с него на плаж..
    Хахахха добре щом казваш няма да ходя с него на плаж...
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Ще го дадеш на мен,защото съм социално слаб и доходите ми месечно нямат дори и 67 хиляди и 537 лева и 32 стотинки..

Banned Мега фен
    ^ мерси за съветите... а иначе момичето,което пусна снимката.. хубаво е ,но аз все пак искам да е плоско,но да не изглежда стегнато много.. защото съм виждала много стегнат корем и лично на мен не ми харесва... ако някой изобщо разбере какво искам ще е добре,че с моето обяснение..

Град
    България
    Ще го дадеш на мен,защото съм социално слаб и доходите ми месечно нямат дори и 67 хиляди и 537 лева и 32 стотинки..
    Наистина си социално слаб. сигурно взимаш и помощи .. като гледам малката цифра на заплатата ти Извинявай за което ;dd

До авторката : Все пак от много съвети ти сама си прецени кое е добре за теб и действай - Успех ! :P
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението

sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си