- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
^ ееее добре си беше със свалките,нищо че отричате всичките ;д
^ тия дето отричат ;д;д;д
Сега остава в кофата да започнат да си говорят за фитнес.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ хахах да...
awerw
човек не с лошо![]()
аз не съм лош бе миличка![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ добре ама така много мразя да ми викат![]()
синеочка повече ли ти харесва ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ооо момичета , кат се поява и ви се разтреперват краката от радост ,нали ?!![]()
^ никак всъщност.. предпочитам по ник или име,но ти не ми знаеш името така че.. ;д;д;д
Аверв ти ли хъскито с една кафяво и другото синьо око ? ;D
Тея свалки едно време бяха много модерни.. вече ги нямаНаправо си казват всичко хаха
МайтаП да става бе![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
^ еее.. това вече си беше грубичко ;д;д;д
п.с. тука май е кофата2
^ еее.. това вече си беше грубичко ;д;д;д
п.с. тука май е кофата2
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тъкмо пиша, че Спорт и Здраве стана Контейнер...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
То той се поизчерпа откъм потребители. Нови не питат, старите нямат нужда. Мойто беше в кръга на шегата. Споко, ше дойде лято, ще се позатегне работата![]()
То и мойто е в кръга на шегата попринцип :д А и да, аз ги гледам тука, 5 човека пишем... :д
Последно редактирано от ccdesigns : 02-22-2012 на 20:35
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ей аз излязох от темата и тя замря...........
sapphire5![]()