- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
Ахахаха, там ли се намерихте
Ех, ако знаех, че по име ще си викате. А едно време как се карахте в тема "Стрийт фитнес"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво лошо говорите за нас бе ей ся ще си пусна живото и ще ви изтезавам всички на лежанката![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
хаХа хахахХАа![]()
Ние сме ммно гадно чувствителни хора![]()
МНОГОТи октомврийски или ноемврийски скорпион си?
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Октомврийски ; ) , а ти? ;d
Октомврийски27 :P
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Сутрешен или следобеден?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хахаха еее ся подробности сутрешен.. в 10:30 часа![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
минаваш ме с 2 дена ;d
аз съм на 25 ;]
Гледам и ти си патриот , само че лошо бъдеще се очертава за България .. за жалост
И българите сме едни - само на приказки го знаем като чичовци , без никакъв идеал за хубавото ...
Само хубава природа дето има все още.
Ее браво ! ;d
Относно патриотизма , да тъжна гледка.. наистина жалко.Няма ги онези хора които не само говореха , а и действаха.Сега много малко хора биха заели техните позиции![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Съвестните и свестни хора ,които искат да пробият в политиката не успяват
И защо ли ? Защото веднага биват смачквани и изхвърляни като пречка и заплаха за мафията
А мафията зависи от държавата, така че те взаимно се поддържат така да го кажа
И не само в политиката е така,но и с кадърните и талантливи хора, които са винаги нечути и затривани..
За това я напускат България всички ,които имат шанс , а именно новите поколения
И преди мразих тези студенти дето заминават в чужбина , защото си мислих,че не ги е бе за България и не искат да се борят, но сега не ги виня
Тук нямат шанс просто
Наистина няма смисъл да им се дава вина ,че напускат България
Както се казва - гордея се, че съм българин ,но ме е срам ,че съм от такава държава с такова управление
;p
Да така е много си прав!! Подкрепям те![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
:] .
Какъв беше тоя поврат в темата бре.
Я дайте да си говорим за изкуство. Гледали ли сте "Козият рог"? Големо ебане падна тама..
хахахах
преебал си ги![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
спорта изисква жертви.....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз пък дето от давна не бях тренирал и сега съм преебан с мускулна треска !
Аз от другия месец започвам да тренирам здраво и мен ме чака голяяяяяяяяяяяяяяяяма мускулна треска :х ама ще го приживея в името на стегнатото тяло :д
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
имам чувството че тука само аз и лъвчо сме сериозни....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Уей , а темите за спам кой ги създаде ?
Лъвчо само се прави на изверК ;D
говоря за тренироките.....
sapphire5![]()
Ще питам тук,за да не пускам нова тема.
За стягане на бедра,корем и т.н. какво да правя предимно.Тичам (един път в седмицата,когато дойде моят ред да бягам с кучето),ходя на тенис и от 3 седмици ходя на тае бо.
Да продължаваш и да се храниш като хората.