.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как да си подправим срочна оценка в бележника ?

И така след няколко дни идва краят на първия срок . А аз имам един проблем ! Наще вече ми знаят оценките за срока с изключение на математиката. За тях е много важно там да съм добре, а аз съм зле и просто не искам да разбират за срочната ми оценка ! Та някой има ли опит или съвет как да променя срочната оценка в бележника или да направя нов или нещо подобно ?

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Просто кажи, че там си пълна нула.. Не си причинявай излишни глаболия да подправяш бележници, чак нови да купуваш.. Няма смисъл
    yep.... reality bites -.-

Купуваш си един нов белжник..казваш в училище,че си загубил/а стария , за да ти сложат печат и после си пишеш срочните оценки,които ти искаш ..поне от моя клас гледам така ги правят

Голям фен
    minalate godina edna fr napravi slednoto: stiga da nqmash pe4at na srednata stranica, smenqsh samo neq...taka nikoi nqma da se usymni..

Повече от фен
    И как ще стане тая работа? Да кажем, че я поправиш по някакъв начин оценката. После какво ще правиш?Нито изведнъж по математика ще станеш добър/добра, нито оценките ти през втория срок ще са някакви супер високи ей така от нищото. На родителска лъжата ти ще лъсне. А ако те хванат пък в даскало, вашите и мрънкането им за кофти срочна оценка по математика ще са ти най-малкият проблем. Аз лично, ако бях в такова положение, никога нямаше да си помисля да направя нещо такова.По-добре да ти повикат малко, ще им мине после. Хем и ще знаят, че имаш трудности и ще намерят начин да ти помогнат.

Пич миналата година беше същата работа ! Първия срок 2 втория 6 просто щото почвам да ходя на уроци . Тая година пак така ще направя ! А за родителската не се безпокоя майка ми се чува с класната почти всяка седмица, по други въпроси и щом още не е разбрала за отъствията ми които наистина са много смятай ! Аз си направих фалшив бележник за края на миналата година и мина :Д . Обаче утре или в сряда ще ми го върнат и ще си купя нов бележник ще опитам да сменя само страниците с срочните оценки ама ако прецакам и 2та бележника кво правя... :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Щом не искаш да учиш - това си е твое решение и няма да го коментирам. Много хора не сме пипвали по някои предмети. Но си мъж и като такъв трябва да поемаш отговорност за действията си. Кажи си на родителите, изтърпи си наказанията, оправи си кашите, но си запази достойнството! Това, което правиш, е жалко. Ако не искаш родителите ти да се разочароват от теб и да разваляш на всички мнението за себе си - не им давай причина. Ако смяташ, че избора ти е основателен, тоест да не учиш по математика, недей, но не се крий.

Колкото до математиката, нивото което се иска в училище за 6 може да се постигне от най-безнадеждните по тоя предмет ученици. Надали си такъв. Теорията и задачите понякога не са предназначени да се разберат от първия път, но са разбираеми или решими, щом присъстват в учебниците и някой ги е написал. Нужно е да се отделя време и да се решават задачи, но в момента, в който почне човек да схваща, досадата изчезва.

Не на последно място, ако имаш нужда от помощ, тука има тема за математиката и винаги можеш да пишеш. Ако имаме възможност и време, с удоволствие ще ти помогнем.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    +1 .

Баснята за лъжливото овчарче предполагам е знаеш, следователно не е лошо да си направиш изводи.

П.С. Не смятам, че е добре да се лъже, особено за училище и на мен ми е било гадно преди не че и сега много ми се учи, но се налага и като си се захванал учи.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elichka955 Виж мнението
    Купуваш си един нов белжник..казваш в училище,че си загубил/а стария , за да ти сложат печат и после си пишеш срочните оценки,които ти искаш ..поне от моя клас гледам така ги правят
    това не минава особено, защото ако имаш отговорен класен, той си сяда на задника и нанася всичките ти оценки в новия бележник.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    това не минава особено, защото ако имаш отговорен класен, той си сяда на задника и нанася всичките ти оценки в новия бележник.

Това е другото Но нашият класен не е отговорен..

Chacho Що ми се струва, че не си прочел коментара ми докрай ? И много мразя хора, които се изказват без да са запознати с обстановката.. Как ти се струва фактът, че моят клас е от 27 човека и 19 завършихме с 2ки за срока ? Ще си помислиш, че сме много прости, но ще ти кажа, че поне аз с изключение на 2ката по математика нямам по слаба оценка от 5 за срока по всички други предмети ! Но не ми се разказва, защо така се получава вече втора година ! Не това питах и не искам някой да ми дава акъл а да ми отговори точно и конкретно по това, което съм питал ! А и последно ! Тебе, като те гледам първото нещо, което ми идва на акъла е, че си голям ''мъж'' да знаеш ! Извинявам се за арогантността ми, но ми е писнало от такива изказвания !

Мега фен Аватара на Chacho
    Щом те устройва това оправдание - ОК.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Championa112 Виж мнението
    Chacho Що ми се струва, че не си прочел коментара ми докрай ? И много мразя хора, които се изказват без да са запознати с обстановката.. Как ти се струва фактът, че моят клас е от 27 човека и 19 завършихме с 2ки за срока ? Ще си помислиш, че сме много прости, но ще ти кажа, че поне аз с изключение на 2ката по математика нямам по слаба оценка от 5 за срока по всички други предмети ! Но не ми се разказва, защо така се получава вече втора година ! Не това питах и не искам някой да ми дава акъл а да ми отговори точно и конкретно по това, което съм питал ! А и последно ! Тебе, като те гледам първото нещо, което ми идва на акъла е, че си голям ''мъж'' да знаеш ! Извинявам се за арогантността ми, но ми е писнало от такива изказвания !
    Не е въобще задължително някой да си е помислил, че си прост. Ако беше такъв, нямаше да ти пука какво става и да се притесняваш от това какво ще кажат вашите за тази двойка.Само че начинът, по който реагираш, е малко тъп.А между това ти да си тъп и конкретна твоя реакция да е тъпа има много разлика.Сигурно и даскалът ви не е особено добър, щом има толкова двойки в класа . Но и така да е, искаш ли нещата да се оправят, начини има много.Така че вина си имаш и ти и това може да го каже и човек, който не те познава. Сам казваш, че миналата година си ходил на уроци втория срок и си оправил гафа от първия. Що не направи същото още от началото на тази учебна година, като знаеш, че примерно нещата не ви ги предават като хората в училище?Или що не помоли някой да ти обясни нещо като за оценка 3-4?Или пък можеше да потърсиш помощ и тук. Сега нямаше да се чудиш как да излъжеш с измислена срочна оценка, от която нямаш никаква далавера.Все в някой момент някой ще те хване - дали вашите или класен, все тая.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 01-30-2012 на 10:40

Човек, к'вото си си изкарал през срока - т'ва е,
    нали се сещаш, че рано или късно ваш'те ще разберат
    и ще стане грандиозно мазало ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на fenasf
    Какво ще се криеш, да му сера на глупавия предмет, аз съм си горд с оценката
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Внимавай като си подправш оценката, че ако те хванат лошо ти се пише. Цяла година ще миеш тоалетните в училище. .

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ква е тая селяния да лъжеш родителите си за нещо толкова важно като училището ти? Ако наистина има проблем с въпросия преподавател не смяташ ли че е по-редно да кажеш на ваште че да говорят в училището по въпроса? Като останеш на поправка в края на годината как ще я скриеш от вашите?

Повече от фен Аватара на Audiophile
    1. Купуваш нов бележник - преписваш нещата, лепиш снимката, 2-3 човека ти слагат различни подписи и т.н.
    2. Оставаш със същия бележник, но просто сменяш страницата.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Купуваш си нов бележник. На старият през телботчетата му вадиш страниците и подменяш точно тази със срочните оценки. А нея си я вземаш от новия бележник и пишеш каквото ти е кеф. После си връщаш пак истинската страница и всичко е тип топ.

Но както те посъветваха другите по-добре е да не лъжеш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    За нищо не света на лъжи родителите си,пък камоли за подобна тъпотия!Ами ако ги излъжеш за нещо по-сероизно-какво става!? Няма да ти имат доверие.Така и така на някоя родителска ще видят дневника и ще говорят с госпожата по математика.Ще се цупят няколко дни,ще ти дадат някакво наказание и ще им мине.

Не мисли как да лепиш бележника,да купуваш нов и подобни простотии ,а си седни на Д-то и се стягай за 2я срок.Ако имаш проблеми,пиши в темата математика,или пък при възможност се запиши на уроци по математика.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Човек, к'вото си си изкарал през срока - т'ва е,
    нали се сещаш, че рано или късно ваш'те ще разберат
    и ще стане грандиозно мазало ?
    "присъствах на грандиозно мазало"
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Hayashi така ще направя, мерси ! Това исках, като отговор, а не акъли какво да правя и какво не !

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не те знам на колко си, но си доста самоуверен, че дори и арогантен.. хората ти обясниха, че не е редно, а ти веднага скачаш. Аз ги излъгах преди 7 години време за нещо много по-сериозно и до ден днешен съжалявам, щото все още не ми вярват напълно. Само заради тая простотия.

А иначе, вече ти казаха как да го направиш. Само гледай да не те хванат и не си пиши оценка повече от 4, веднага ще те заподозрат.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Всички ти казаха, че не трябва да лъжеш родителите ти за токова нещо, а ти не слушаш. Още мислиш как да скриеш въпросната оценка. Просто кажи на вашите за оценката, кажи, че имаш проблеми с предмета. Да те запишат на курс, както казваш, че е станало миналата година. А защо като знаеш, че не си много добър и ти е трудно. не си се записал на курс още в началото на годината? Успех със скриването на 2-ката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си