.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Championa112 Виж мнението
    Chacho Що ми се струва, че не си прочел коментара ми докрай ? И много мразя хора, които се изказват без да са запознати с обстановката.. Как ти се струва фактът, че моят клас е от 27 човека и 19 завършихме с 2ки за срока ? Ще си помислиш, че сме много прости, но ще ти кажа, че поне аз с изключение на 2ката по математика нямам по слаба оценка от 5 за срока по всички други предмети ! Но не ми се разказва, защо така се получава вече втора година ! Не това питах и не искам някой да ми дава акъл а да ми отговори точно и конкретно по това, което съм питал ! А и последно ! Тебе, като те гледам първото нещо, което ми идва на акъла е, че си голям ''мъж'' да знаеш ! Извинявам се за арогантността ми, но ми е писнало от такива изказвания !
    Не е въобще задължително някой да си е помислил, че си прост. Ако беше такъв, нямаше да ти пука какво става и да се притесняваш от това какво ще кажат вашите за тази двойка.Само че начинът, по който реагираш, е малко тъп.А между това ти да си тъп и конкретна твоя реакция да е тъпа има много разлика.Сигурно и даскалът ви не е особено добър, щом има толкова двойки в класа . Но и така да е, искаш ли нещата да се оправят, начини има много.Така че вина си имаш и ти и това може да го каже и човек, който не те познава. Сам казваш, че миналата година си ходил на уроци втория срок и си оправил гафа от първия. Що не направи същото още от началото на тази учебна година, като знаеш, че примерно нещата не ви ги предават като хората в училище?Или що не помоли някой да ти обясни нещо като за оценка 3-4?Или пък можеше да потърсиш помощ и тук. Сега нямаше да се чудиш как да излъжеш с измислена срочна оценка, от която нямаш никаква далавера.Все в някой момент някой ще те хване - дали вашите или класен, все тая.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 01-30-2012 на 11:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си