Копривата, Лапад, Спанак са все богати на желязо. Добре приготвени са доста вкусни според мен, могата да са на супа, гъти с ориз на салата варянтите са доста разнообразни което според мен ги прави и доста лесни за приемане и употреба. Чай от Живовляк или Коприва добъри са на вкус като цяло, чаят от рестениета се прави чрез запарка в стъклен съд като с вряща вода се заливат 3-4 средни листенца от Живовляка и околко 3 връхчета от Копривата зависимост от големината им. Отварата се приготвя по този начин с цел да не се окислява при допира с желязо. Добре е да се пие сутрин на гладно. Не смятам, че е добре да се подслажда със захар, но лъжица захаросан мед става. Общо взето това е което се сещам за момента. При добра и правилна употреба би трябвало да имаш добри резултати скоро след започване на терапията въпроса е да се отнесеш сериозно.
П.С. Мисля, че има доста още неща кото биха помогнали, но не се сещам в момента, но ще проверя и ще ти ги напиша и тях. И все пак предполагам си ходила на лекар там не ти ли казаха нещо. Описаните от мен билки на твоята възраст може да не изглеждат много привлекателни в началото, за това те съветвам ако е нужно да проявиш малко търпение и позитивизам ако разбирасе искаш да опиташ с тях.