- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Минусови температури !!
http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=847066
Честито ви, старозагорци.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
При нас е -15 и утре от по-късно на училище - 8:30 Днес се разболях (сливици..) и си тръгнах след третия час, но се оправих буквално за няколко часа, утре не знам дали майка ми ще ме остави вкъщи да си лежа спокойно.. ах дано ;д
Във Варна нямаше как да не обявят. До четвъртък ваканция, за петък ще се решава допълнително. Понякога толкова да я мразя Варна, заради тоя ужасен вятър. Никога не натрупва сняг и винаги е един гаден, сух студ...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
МОМН са тарикати - не обявиха ваканция, прехвърлиха топката в ръцете на кметовете по райони.
На печелившите - честито!
Охх, при нас няма да има никаква ваканция. И не стига, че е толкова студено и няма да има никаква ваканция, а и от другата седмица измислиха, че първият час започва от 7:30 часа. На мен не ми е проблем, че ще стана рано, а това, че е много студено. Вярно е, че от другата седмица няма да е толкова студено, но все пак сутринта в 7 часа, когато трябва да тръгна си е доста студено.
Господата и госпожите началници, дето си мислят, че държат Господ за шлифера и се инатят като прасета, да дойдат те да ми учат на -20 градусови температури.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Еееехххх, не заслужавате дървена ваканция обачеВсички се лигавят колко е студено навънка, ама днеска прибирам се с баща ми от лекар и гледаме с него една госпожичка, на възраст колкото мен, се развява по чорапогащник, туника и кожено яке. А пред лекарския кабинет, видиш ли ти, един пич обяснява колко е студено и в същото време го гледам облечен с тениска и отгоре яке, което ще бъде пресилено, ако го нарека зимно. За к'во си говорим просто - всички много знаят да говорят, ама в интернет гледам малките мъжлета, които претендират за дървена ваканция, да ми се веят по боксерки в снега, правейки се на издръжливи. Пълни лигльовци - като ви пуснат дървена ваканция ще се юрнат всички да излизат за Делано, Корнера и т.н, а после като се разболеят ще пищят и за грипна ваканция
P.S Хайде сега да не се обидят всички, че казвам, че никой не заслужава, ама поне половината тинейджъри, които толкова много мърморят за ваканция - не заслужават. :Д
Последно редактирано от smiirnoff : 02-01-2012 на 09:23
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Разбирам, че не ви се учи обаче да се оправдавате със студеното е време е много тъпо.
Днеска сутринта в 07:25 беше -21 градуса в София, а треньора ни караше да тичаме 1 километър по къси гащи и тениски на снега...
Така и така вече сте оформени за срока трябва да ви карат да тичате голи на двора и да правите лицеви докато не ви отпаднат рамената!
Така се става човек!
Последно редактирано от Savage14 : 02-01-2012 на 12:34
Ваканцията в моя град беше само един ден. От утре сме на училище.Пълна гавра.
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 02-01-2012 на 13:07
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ей, голямо реване за тия температури и тая умряла дървена ваканция... Само за нея ли живеете не мога да ви разбера ?! ....
Да не сте само вие, учениците, в това положение? Студентите и работещите граждани какво са... някакви там силуети ли? Аре да се осъзнавате, а? Не само на учениците им е студено и неприятно да ходят 'на даскало' по това време.
А и до декември всички подскачахте като олигофрени при наличие на не повече от 5 см. сняг. Всички бяхте полудели - АААААА УУУУУУУ СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ.
Сега нещо не ви виждам да пискате и да скачате...
I'm inlove with a criminal...
Ваканция трябваше да има още от началото на седмицата.Наистина е много студено под -20 градуса,а и има грип.Не се оплаквам,защото ме мързи да ходя на училище дори предпочитам там отколкото вкъщи,но в това положение е трудно да се ходи!!!
Последно редактирано от nikoleta93 : 02-01-2012 на 15:28
http://news.zapernik.com/325780.html само ни разкарваха днес
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Няма да има ваканция.Седмицата свърши,свършиха и ниските температури.От понеделник няма да е чак толкова студено..Който е бил във ваканция-бил,който не е,няма и да бъде.