.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

МОлЯЯ ВИИИ!! ПОМОГНЕТЕ МИ!!

Здraвейте на всички! Моя проблем е следният- акнее..вече уж доста години го лекувам, ходила съм и при 1,2 лeкари, но нищо..предписаха ми много и скъпи мазила, не ми помогнаха и антибиотици взимах- имаше малко подобрение , но като ги спрях и пак същото..доста неща съм мазала, но ефектът е или никъкъв или лек,временен. Моля ви, ако някой знае добър дерматолог в София да каже. Просто наистина вече не мога да се гледам така и искам да си изчистя лицето веднъж за винаги.. ПС: на 16 съм
    Последно редактирано от renchi : 01-30-2012 на 16:31

Супер фен Аватара на musS
    пробвай пак.. ако искаш някой да го чете го напиши като хората.. прочетох до средата на втория ред и се отказах

Супер фен
    akne out пробвала ли си го

ПС: питам те, защото не съм ти чела писанията
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    пробвай пак.. ако искаш някой да го чете го напиши като хората.. прочетох до средата на втория ред и се отказах
    И аз. .....

Извинявам се , просто бях от чужд компютър и клавиатурата беше прецакана. Сега мисля че е по-добре. За акне аут- да, пробвала съм го. Пак така- има ефект, не голям, и като го спра пак същото..

Супер фен
    ами продължавай с него
    Аз имам една приятелка тя цялото и лице беше възпалено и ползваше Акне аут докато не и се изчисти лицето и сега знаеш ли колко е свежо
    така, че продължавай да го ползваш
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

СПРИ СЛАДКОТО !!! Една моя приятелка имаше акне амма като ти казвам акне по цялото лице и когато спря да яде сладкоо лицето и се изчисти. Сега яде сладко, но не се тъпче като невиждала !

Ами аз от 2 месеца съм само с крем"Здраве"и съм много доволна!!!

Повече от фен
    Сама трудно ще се справиш с акнето. За тази работа се ходи на козметик или на дерматолог. Лошото е, че у нас дерматолозите не работят заедно с козметичките. Аз мога да ти препоръчам първо да прочетеш написаното в този сайт https://sites.google.com/site/aknebg...hrani-e-apteka
    Това няма само да ти излекува акнето, но може да ти даде насоки за грешки които правим неволно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си