.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Какво си причинявам?!..

Имам приятел от почти година. Преди него всичките ми връзки бяха пълен провал, при всички се стигаше до големи крайности, недоверие, постоянно следене в скайп и фейсбук, забрана за излизане с определени хора.. С него още от началото беше различно, харесва ми това, че държи на приятелите ми, дава ми лична свобода и т.н.
    Последните няколко месеца нещата не вървят толкова добре.. даже никак.. Постоянно си крещим за нещо, постоянно се дразним, псуваме и какво ли още не, а най-лошото е, че забелязах, че е за неща които ги е имало още в началото.
    Толкова съм била влюбена, че чак съм допускала какви ли не критерии по мой адрес и съм се старала да съм винаги перфектна, но никога не е било оценено това. Постоянно критикуваше теглото ми, това защо си връзвам косата или какво да обличам. Нямаш право да ходя на дискотека с пола или токчета, или гол гръб.. съдеше ме за това, че пушех, не искаше приятелите му да знаят.. Е, спрях цигарите, свалих няколко килограма, спрях да ходя на дискотека с приятелки ако той не дойде с мен, а в замяна какво?! Критиките си продължават... казвала съм му, че не ми е приятно да ме критикува така, но той си продължава. Иска той да определя всичко, кога да се виждаме, за колко време, кога ще оставам у тях, къде ще ходим и с кого.. Иска да има пълната свобода.. Е, старая се да му я давам и му я давам.. Липсват ми някои неща като например разнообразието във връзката ни, романтичните неща.. никога не ми е подарявал нещо или не е правил нещо мило за мен.. Говорих с него на този въпрос.. каза че тези неща му се струват лигави, не само че му се струват лигави, но и не смята да прави такова нещо..
    Не знам какво да направя.. когато му кажа, че искам да се разделим той не го приема и си продължава да си твърди, че сме заедно и какво ми липсвало... Няколко дни не го търсих, исках да го накарам да се промени, а си е все ужасен... Не знам какво да направя.. толкова неща липсват във връзката ни, че не знам има ли смисъл да я продължаваме, но пък и не мога без него.. свикнах с него..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    как изобщо си свикнала на вечните критики? аз лично не бих изтърпяла всичко изброено. няма такова нещо като "казвам му, че искам да се разделим, ама той не го приема" - няма къде да иде. ще го приеме, ще му се наложи. прояви малко характер и направи нещо полезно за себе си - не позволявай подобни неща, чувство за самосъхранение ли ти липсва?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Прекалено мекошава съм. Когато се караме винаги търсех грешката в себе си..

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Все някога ще ти прелее канчето

Имай малко повече воля и спри да го търсиш за известно време.
    Сам ще се върне с безброй извинения, щом не е проработило да говориш с него,
    не знам какво друго би могла да направиш.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Това, че си свикнала с някой не е причина да стоиш при него щом не си щастлива. И е доста глупаво оправдание пред самата теб. Щом не си щастлива- оставяш го! Това е.. Няма ама това, ама онова.. Всеки заслужава да е щастлив.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Свикнала си с критики, обиди, ограничения, незачитане на личното ти мнение и предпочитания, неуважение и недоверие. И не само, че си свикнала, ами и "не можеш без него".

Ако толкова искаш да си него - търпи и се унижавай. Ако все пак ти е останало малко самоуважение прекрати всякакъв контакт с този индивид и не поглеждай назад.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Според мен възможно най-бързо трябва да му докажеш, че не си негова и че НЕ може да ти казва какво да правиш, кога, и с кого ! Той те манипулира, а ти продължаваш да му тичаш след г*за.. Глупаво е! Прекрати всякакви контакти с него и с приятелите му (ако се наложи).

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Явно си мазохистка.Друг отговор на всичките ти въпроси ,аз поне така и не отрких.
    Ти имаш ли малко достойнство?Как може да търпиш подобно отношение,а то е от човек ,който "уж" те обича?!Когато обичаш някого,го правиш с всичките му кусири,недостатъци и прочие.Седнал и почнал да те съди,следи,обвинява и за какво?!Според мен ,трябва сериозно да седнеш и да се запиташ ,дали за този човек си струват мъките (:.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Banned Голям фен
    Всичко си е в границите.Смисал и аз бих искал приятелакта ми да не пуши бих седнал с нея и да поговорим по тази тема (ако пуши) но въпреки всичко ако тя не се съгласи просто ще се примеря и това е иначе за тва да ти забрани да излизаш с приятелките си :X Това да ти казва как да се обличаш еми бих си дал мнението примерно какво ми харесва да я виждам да носи но просто бих споделил нищо повече може пак като и споделя за това с дрехите какво ми харесва на мен и на нея да и хареас идеята или да опита нещо нова и т.н колкото до косата същото Просто бих си дал мнението в никакав случеи не бих се опитал да налагам моето мение върхо нея и т.н

Колкото до твоят приятел не си заслужава да го търсиш.Той трябва да те харесва такава каквато си не да се опитва да те променя и притиска и т.н по този начин

Супер фен Аватара на fenasf
    Зарежи го, щом не те харесва каквато си
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ти си жалка
    същата като жените, които всеки ден ги пребиват и пак продължават да се обясняват в любов
    има над 3 млрд мъже на света, все някой ще има, който да те уважава и да те обича едновременно..
    зарежи го и продължавай напред, имай малко самоуважение и достойнство..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^ Айде да не определяме кой какъв е. За другото съм съгласна. Kъм авторката - не че си свикнала, просто така си мислиш. Не си го причинявай. Не си струва.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ти това връзка ли го наричаш?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако имаш поне капка останало самоуважение ще прекратиш тази "връзка". Той те третира като вещ и изобщо не те оценява. Просто му казваш в прав текст, че го късаш и прекратяваш всякаква връзка с него. Това е начина!

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Да, определено си ОбреЧеНа :S

anonymous708973
    Guest
    Иска да има пълната свобода.. Е, старая се да му я давам и му я давам..
    Eй тук ти е грешката. Ти си личност, имаш мнение и то трябва да бъде зачитано.

И още нещо... не знам какво правиш и какво струваш, но определено имаш вина с това, че всичките ти връзки са едни и същи - визирам забраните и т.н. Сериозно, как така ще ти ЗАБРАНИ да ходиш на токчета? Не ми го побира главата. Нямам идея аз какво бих направила при такъв случай.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Определено имаш вина и ти за статуса си - ти все повече копаеш в лайната,надявайки се,че няма да замирише повече...това,че той е боклук си е друга тема,ти си го оставила в живота си,напълно доброволно...осъзнай грешката си и просто я поправи,ако ли не - ще живееш в сянката на някой друг,такава е реалността!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Тегли му шута. Ще се почувстваш по-добре.

хм... и на мен се е случвало нещо такова. Просто момчето беше по-студено и прикриваше чувствата си - не ми казваше, че държи на мен или че ме обича, понякога се държеше странно и винаги беше различен. Тогава реших, че няма чувства към мен и затова и не ги показва, и си тръгнах. Беше ужасно трудно. Обичах го, но исках да му покажа, че ако не ме цени ще си тръгна. И наистина се получи. Той ми се обаждаше и се извиняваше. Но не исках да се връщам. Тогава си паднах по едно друго момче и тръгнах с него. А предното момче продължаваше да ми се обажда и искаше да се виждаме. Призна ми, че го намира за трудно да изкарва чувствата си наяве. Доказа любовта си, в която не бях повярвала. Сега пак се виждаме. (макар че ситуацията е малко объркана ;д )

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не знам какво да ти кажа, хората са ти написали. Много много неприятна ситуация, чак невъзможна ми се вижда.
    Щом си само с такива, значи сама си ги намираш, деди ишюс, като вече е модерно да се казва на проблемните отношения с бащата, замисли се къде бъркаш с намирането на такива хора.
    И, ако те кефи така, да изпълняваш желанията му- няма лошо, всеки човек има различни предпочитания, дори да са мазохистични, пак е окей. Но се замисли наистина дали няма да се почувстваш по-добре с друг тип хора.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да споделя, че с това момче се разделихме на 31ви още и от тогава не сме се виждали и както каза baby_love_you веднага започна да ми звани и да осъзнава какво става. Званеше ми всеки ден и искаше постоянно да се виждаме, но аз все отказвах и му казвах, че няма шанс да се съберем. Казваше ми постоянно, че се чувства много зле, не сядаше на компютъра, не спеше, не излизаше ( тези неща ги знам от брат му, все пак се интересувах как се чувства и влиае ли му раздялата ни ). Усещах, че почна да разбира грешките си, но и аз разбрах много за себе си, разбрах, че и аз съм допускала много грешки, и че може би причината за някои негови реакции са били точно тези грешки. Снощи говорихме за тези неща и решихме, че трябва да седнем и да говорим кой какво иска от другия и как да правим нещата, които искаме без да нараняваме другия.. Решихме да отиден някъде за 4 дни, само двамата ( това той го предложи, даже ми стана супер странно, защото никога не е обичал да сме някъде сами повече от 1 ден) и да разрешим тези неща, и най-вече да прекараме това време заедно. Искрено се надявам нещата наистина да се променят и да имаме вече една по-добра и стойностна връзка.

NomNomNom - Била съм и с човек, който ми е давал всичко от, което съм имала нужда, подкрепа, романтика, обич... но и този човек не беше за мен.. До сега не съм могла да си представя бъдещето с нито един от бившите ми приятели, а точно с този мога.. и си го представям.. и искам да имаме такова! ... Дано след дългият ни разговор нещата да се изгладят..

Психопат...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    NomNomNom - Била съм и с човек, който ми е давал всичко от, което съм имала нужда, подкрепа, романтика, обич... но и този човек не беше за мен.. До сега не съм могла да си представя бъдещето с нито един от бившите ми приятели, а точно с този мога.. и си го представям.. и искам да имаме такова! ... Дано след дългият ни разговор нещата да се изгладят..

Искам да се самоубия.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми