.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Боли ме...

Боли ме...

Боли ме, но не мога да плача...усещам една празнина в себе си, НЕ НЕ не мога да я заместя с нищо..отново трбва да се отърва от мислъта за човек, който категорично не ме заслужава..трябва да се откажа ако не искам да съм поредната в списъка..въпросът е, че съм готова и на това..отначало вярвах, че той е изхода към нещо по-добро и различно, но за мое огромно нещастие сега не мисля така, сега се чудя от къде си навлякох това бедствие..прекалено различни сме..аз съм прекалено добра и наивна, а той е "ЛОШО" момче..и преди да ме попитате ще кажа не, не ми е казал нищо, но действията му далеч не са подобаващите.. и не ние не ходим...нямам на кой друг да споделя..всичките ми приятели са погълнати от себе си и техните проблеми..а мен ме изгаря от вътре...не мога да говоя за това..не ,ч е не искам, просто не мога..Бих ви била благодарна ако обменим опит по тази тема
    .................

познато ако искаш пиши на лично да "обменим опит" ... че и аз леко съм затънала в подобна глупост
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Няма такова нещо като "не мога", има "не искам". Само от теб зависи дали ще се вземеш в ръце и ще бъдеш силна или ще продължиш да бъдеш наивното момиченце, което му ходи по свирката. Ти си знаеш проблема и знаеш решението му, остава само да действаш.

--------------------------------------------------------

Противоположностите се привличат

Цитирай Първоначално написано от ttubetts Виж мнението
    Противоположностите се привличат
    +1
    Знаеш, че той не заслужава да си с него. Съответно просто не бъди с него. Знам, че сега си мислиш `лесно й е да го каже`, но повярвай ми-изпадала съм в същата ситуация и не свършиха нещата добре. Аз избрах въпреки всичко да се боря, даже се стигна до там без да ходим да го чакам 3 месеца (лятото) да работи и да се върне, за да почнем пак да се виждаме. Накрая осъзнах, че няма смисъл толкова да се жертвам и да тъгувам за него. За жалост го осъзнах късно. Оказа се, че докато се е целувал с мен, на същият ден е бил с друго момиче....
    Съветът ми е да не си го причиняваш.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    трбва да се отърва от мислъта за човек, който категорично не ме заслужава..
    Ти само си каза. Той не те заслужава и просто не си струва да правиш каквото и да било за него. xXxMixXx ти даде пример.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си