- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове :)
Здравейте! В момента съм решила да си купя червени кецове, но не мога да реша кой .. смисъл ниски или високи. На мен ми трябва нещо, което да става и с дънки и с къси панталони, примерно, но и 2та модела, на които съм се спряла май стават. Вие какво мислите, кои е по- добре да си взема?
1)
2)![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мм, и двата чифта ми харесват, ноо примерно късичките, ако са много къси от към глезена, супер много ще се виждат чорапките, което на мен ми е много грозно.. И затова предпочитам високи да си купувам.![]()
Момиче ^^
И двата вида, но специално Converse не бих си купила - излишни 100 лева за гуменки нямам![]()
florescentia
определено високите..
Високите вземай, не се чуди. По-хубави са.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
az sum za visokite
Последно редактирано от avrilchetuu : 01-31-2012 на 17:39
най-добре мери кое как ще ти стои и дали ще ти е удобно и тогава взимай
високите!
имам кецове на converse и си струват парите)
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на мен лично повече ми харесват ниските-точно от този модел,но иначе найстина стоят странно с чорапи![]()
глупости, с някакъв класически модел скини дънки, високите ще заспят![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ниските по принцип са много по-хубави. Високите не ми харесват. За Converse пари не бих дала и аз. Има къде, къде по-хубави марки.
Зависи за какъв сезон ти трябват.Ако е за по-студен вземи високите.Ако ти трябват за лятото обаче вземи ниските.
П.С.: Ниските повече ми харесват. Имам същите само че черни.Пак Converse.
Женско съм ;]
em da ti kaja i dwata m0dela sa hybawii , no wisokite poweche kato , che li ... te otiwat pochti na wsichk0o .... no ti si izbirash .. ; ]