.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Arrow Незнам какво да правя !

Значи с едно момче сам от 6месеца... Адски много го обичам.. Но нашата ако може така да се нарече ,,връзка,, е малко по различна..
    както казах от 6месеца сме заедно но всеки ден се виждаме тайно ... Тайно , тайно колко да е тайно почти всички знаят за нас но пак се крием... И на мен това почва да ми писва но няма друг вариант май.. т.е искам да бъда с момчето което обичам но той иска да се крием... Как да му го покажа че аз не го искам т.е не да му го кажа директно а да му го покажа... И друг въпрос имам -- Обича ли ме според вас или не.. Защото един или два пъти когато съм му казвала нали че нейскам да сме заедно или нещо подобно не ми позволява да се разделим ... Каже какво да направя в случая

Супер фен Аватара на LeprikonA
    как така всички знаят, пък се криете?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Еми 90% от младото население в нащо село от [ 4000хил.души ] зная за нас. .. Забравих да кажа че на моя рожден ден излязохме заедно всичко беше наред.. На нова година пак същото бяхме зааедно и продължаваме да се крием ... взимаме от тайни места и т.н

Би ли отговорила на един въпрос От родителите му ли се криете?

Нито от мойте родители - Нито от неговите... Неговите най добри приятели знаят... мойте приятели също... Незнам дори от кого ... Не излизаме заедно никаде само се крием влизаме в кафетата и се гледаме само с поглед... Ужас какво да направя

Точно и ясно му обясни как се чувстваш. Кажи му, че не искаш да продължавате по този начин.
    Ако се държаха така с мен щях да си помисля "да не би да се срамува от мен?". И ако се окажех права щях да го зарежа.
    Не мога да ти кажа дали те обича или не.

Едит: Има ли разлика в годините ви? Колко години по-точно?

Да разликата е 10г... И аз мисля че се срамува от мен... и като му кажа нещо за раздяла и са драми и т.н

Цитирай Първоначално написано от s1m0na Виж мнението
    Да разликата е 10г... И аз мисля че се срамува от мен... и като му кажа нещо за раздяла и са драми и т.н
    Ами 10 годинки са доста... Ама дай малко повече инфо де, стана ми интересно.
    Кой е по-големият във връзката ви?
    На колко години си?
    Каква може да е причината да се срамува от теб?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    10 години разлика. Ти, ако съдя по правописа и начина на изказване си тийнейджърка. Вероятно се притеснява от реакцията на обществеността. Все пак сте в малко село и всеки се познава с всеки.

Но освен да говориш с него по въпроса няма какво друго да направиш. Само и единствено той си знае защо не иска връзката ви да е публично достояние.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Аз сам на 16 той на 26 Да наистина сме в малко село и секи се познава със секи... И може би найстина се срамува от реакцията на обществото... Мисля да поговорим и ако реши така да продължавеме ... Тва ще е края на така наречената наша ,,връзка,, ! Просто колкото и да ми е трудно така няма смисъл.. Излизаме вечер той е срещу мен на друга маса с друга компания с други момичета и много кофти се получава

Незнам но има и друго... Може би незнам не сме достатчно близки или незнам какво.. . Но някак си немога да му го кажа че не ми харесва така и т.н незнам защо но немога... Трябва някак да му го покажа

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    защо да не можеш?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Както се разбра вече 10 год са много.. и днешно време много лесно се лепват етикети.. ако ме разбираш..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не е само в днешно време това с етикетите, преди също си е било така, винаги си е било така. още повече, че на село е още по-зле работата - там интригата е пълна, напълно възможно е на човека да не му е удобно всеки да говори за него и до техните, или който и да е негов близък, да стигат глупостите и клюките на хора без работа.
    нужно ти е да говориш с него, той на 26 вече би следвало да е сериозен, да те изслуша и разбере. най-малкото - ако не можеш дори да говориш с него за каква връзка говорим изобщо?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Плевен
    Според мен разликата не е достатъчна . Нашите имат 17 години разлика, на това се казва много ;д В селцето най-вероятно веднага ще започнат клюките, но казваш, че вече всички знаят тъй че не знам за какво е нужно още да го държите в 'тайна'.. + не се пише отделно от глагол. Не се сдържах. Съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от Chappi Виж мнението
    "не" се пише отделно от глагол. Не се сдържах. Съжалявам.
    На мен също ми боде очите
    По темата: Айде реши се да говориш най-сетне с него... няма смисъл да отлагаш!

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Chappi Виж мнението
    + не се пише отделно от глагол. Не се сдържах. Съжалявам.
    Да, набива се на очи.
    По темата: Най-вероятно се срамува от теб, щото той е на 26, а ти-на 16. Разликата не е малка, но просто поговори с него, кажи му, че не ти е приятно така. Питай го какво точно го притеснява и като те обича и не иска да се разделяте защо винаги иска да се криете и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си