наскоро се запознах с едно невероятно момиче. Много е готина, много е красива и най-вече е чудесен човек.
Имаме 6 години разлика - тя е на 19 аз на 25. За мен това не е проблем, не ме интересува на колко години е, просто защото ми е приятно, когато сме заедно (мисля, че и на нея също). Първоначално беше много ентусиазирана, когато правихме уговорки да се видим и винаги е била доста весела. Подчертавам да се видим (имаме общи интереси и посещаваме еднакви места), били сме заедно с компании, не е било под формата на среща.
Откакто си разбрахме годините, сякаш тя стана малко по-резервирана. Забелязвам, че отново и е приятно, но сякаш я притеснява нещо. По-често взе да ми отговаря, че е заета, когато я питам: "Ще ходим еди къде си, идва ли ти се?". Но все пак приема.
Разбира се напълно е възможно да има някакви други проблеми, но не смятам, че е това. Възможно е и наистина да има ангажименти, но как да съм сигурен?
Как да разбера дали тя смята, че разликата в годините е проблем? Не искам да я питам директно, защото държа на приятелството ни.