.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Курсова работа

Някой може ли да сподели накратко какво трябва да се има в предвид при писането на курсова работа,избрах си тема намерих информация (тябва да е на английски) и сега не знам на ръка ли трябва да е (знам само ,че трябва да е 5 страници , конкретната която трябва да напиша) но не знам какво имам и нямам право да използвам,дали трябва да дам източници накрая дали трябва да вкарвам цитати или собствени мисляи ... изобщо като цяло ако някой е писал нека сподели.

Мега фен Аватара на Chacho
    Това си зависи от самата курсова работа. Ако ни опишеш за какво става на въпрос, по-можем да ти кажем.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Би трябвало да са ви дали изисквания за курсовата работа. Говори с преподавателя, който я е възложил.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

спорта във великобитания.. аз намерих материял въпроса е какво да правя от тук нататък...?

Мега фен
    Град
    Earth...
    MS Word pt12 double space 1" margins предполагам

Начина по който ще документираш материалите трябва да ти го кажат специфично. И отново предполагам.

хаха

Ако ми бяха казали , дали щях да пиша тук и да питам?Искам ако може с 2-3 думи обща информация как се пише от някой с опит...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С две-три думи няма как да стане защото за всяка курсова работа си има различни изисквания.

И сигурен ли си, че темата ти е така структурирана? Курсова работа ли имаш да пишеш или доклад? Обикновено в докладите само предаваш наличната информация, докато при курсовите се изисква я анализ, я предлагане на възможно решение на даден проблем и т.н. Най-точно изискванията за конкретната курсова може да ти каже преподавателя. Защо не попиташ него?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си