.
Отговор в тема
Страница 49 от 49 ПървиПърви ... 394546474849
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1463

Hybrid View

Мега фен
    "Работиш 8 часа, за да живееш 4.
    Работите 6 дни, за да се насладите на 1.
    Работиш 8 часа, за да ядеш за 15 минути.
    Работиш 8 часа сън 5.
    Работиш цяла година, само за да си вземеш седмица-две ваканции.
    Цял живот работиш, за да се пенсионираш на старост.
    И съзерцавай само последните си вдишвания.
    В крайна сметка осъзнаваш, че животът не е нищо друго освен пародия на себе си, практикувайки собствената си забрава.
    Толкова сме свикнали с материалното и социално робство, че вече не виждаме оковите.
    Животът е кратко пътешествие, изживей го!"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Обява:

Търся си атеистче, за домашен любимец. Женските екземпляри от вида са с предимство..................
    Женските са с предимство, ама май и на мъжко не отказваш. Така е, все пак " Дупе пол няма"...... . Ти май верно ще излезеш педеруга....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Женските са с предимство, ама май и на мъжко не отказваш. Така е, все пак " Дупе пол няма"...... . Ти май верно ще излезеш педеруга....
    аз таман го изтрих поста, защото прецених, че не искам да се заяждам и ти написа............. карай

ама, че аз бях написал че търся домашен любимец бе батка........... ти четеш ли.
    Последно редактирано от defender : 06-20-2012 на 10:38

Голям фен
    аз таман го изтрих поста, защото прецених, че не искам да се заяждам и ти написа............. карай

ама, че аз бях написал че търся домашен любимец бе батка........... ти четеш ли.
    Аааа сори, имам извратено мислене . Ама щом пишеш, че предпочитеш женски индивиди, значи все пак имаш нещо предвид.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Тоталното потъпкване на личните свободи са мечта за такива фанатици като теб, а за политиците ти и управляващите те в сянка ти си част от любимите им гласоподаватели. Най-редовни и най-неадекватни.
    Личните свободи са дотам, докато не почнат да отнемат чуждите животи. Защитавайки свободите на наркоманчетата всъщност ги поощряваш да се превърнат в диктатори на пътя.

Пълна свобода трябва да имат само тези дето могат да се възползват от нея, а тези дето не се способни на това, защото стават опасни за другите, трябва да им се отнема част от тази свобода, докато не израснат, ако изобщо е възможно след определена възраст.
    Последно редактирано от defender : 04-21-2020 на 13:51

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Личните свободи са дотам, докато не почнат да отнемат чуждите животи. Защитавайки свободите на наркоманчетата всъщност ги поощряваш да се превърнат в диктатори на пътя.

Пълна свобода трябва да имат само тези дето могат да се възползват от нея, а тези дето не се способни на това, защото стават опасни за другите, трябва да им се отнема част от тази свобода, докато не израснат, ако изобщо е възможно след определена възраст.
    Това, че твоята цел е обявяването на православна джамахирия не означава, че аз искайки да вразумя някого с думите си поощрявам някого. Мисленето ти е много еднопластово и плоско. Не разбираш нито от справедливост, нито имаш поглед над нещата извън ограничения и порочен кръг, в който се рееш. Сигурно ще минеш скоро 30 и единственият начин да задоволиш себе си е като се самозалъгваш с популистки "идеали" за балъци точно от типа "ако направим мерките по-страшни това ще работи!", което е автоматична глупост. Нима си мислиш, че някой някого тук е убил насила? Това е пътно произшествие! Пътните произшествия няма да намалеят, ако направят присъдите по-строги! Контролът по пътя се упражнява изцяло с камери, навсякъде из големите градове, най-вече в София! Защо този не са го спрели по-рано на някое кръстовище? Едва ли за първи път е натиснал газ по точно този булевард. Тоест вината имат корумпираните ченгета, които никъде не са му правили проблеми. А не момчетата, които пушат трева. Но ти това няма да го разбереш. Ще мислиш плоско. За теб проблемът не тръгва от корените си, а само от един клон. Каквото видиш и чуеш. Без капка задълбоченост.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    My thoughts on topic:
    GR8 B8 M8 I R8 8/8

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    GR8 B8 M8 I R8 8/8
    В първия момент помислих, че някоя жена ти е поискала телефония номер. Мани-мани, за малко получих .леки пристъпи на припадък.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Според мен, ако искаш да се друсаш - купи си билет. Хвръкни до Южна Америка. Установи се там и действай - ред кокаин, глътка чай от аяуаска. После пак - предполагам ще бъдеш най- енергизирания, отвеян от действителността човек на планетата. В България се съобразяваш със законодателството.
    Съобразявам се с мутри, дето дегизират грабенето на българския народ като разумно законодателство. Жалко че има хора дето им се връзват.

Мега фен
    За наркоманите - различни по степен наказания, включващи удари с камшик и/или затвор, според степента на негативно влияние върху здравето и живота на останалите граждани на България.
    Да ги водят на нивите да копаят пипер и фъстъци на слънце. Така и така са си слънчасали, а всички знаем за терапевтичния ефект от кърската работа.
    Хем така ще се отделят от токсичната им, наркотична среда и ежедневие, в което са пребивавали, хем па може на нивата да срещнат някоя убава селянка.

Мега фен
    btw: Тя от години разполага с моя фейк фейсбук акаунт (държа да отбележа, че тя се свърза с мен). И от години не сме си писали там.
    Ах-ах, а докторчето през цялото време си е мислил, че е специален.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Морална подкрепа трябва да ти оказваме на теб, щото тук никоя досега не е искала да комуникира с теб, освен може би само колкото да ти каже че си малоумен навлек.
    Сигурно, защото не излъчвам такива загорели вибрации.

Мега фен
    "Никол Шерцингер се показа с руса коса"

ПП: Винаги съм искал да видя докторчето с руса коса. Сигурно е красавец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си