.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Срочни оценки важен въпрос

може ли ако учител в 11 клас ме хване да преписвам да ми пише 2 за срока има ли такъм закон, правилник и тн. но говоря на обикновено контролно не на класно или прочие като приемем и че най ниската ми оценка по предмета е 4 а другите са 5 5 6

Не..........

Попринцип не... И няма такъв закон
    Знай обаче, че един учител ако иска да ти пише 2-ка, винаги може да измисли начин да те забие Ако ти зададе сложен въпрос например.

абе учителите си измислят какви ли не "правила" ;д това е най-древната техника за манипулация - непознаването на правата ;д затова си прочетете училищния правилник и всякакви тем подобни, за да знаете какво имат и какво нямат право да правят с вас
    миналата година тая по БЕЛ на едно момиче й писа 1-ца, даже в дневника и й каза, че с повече от 3 за срока не може да завърши ;d
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    То закон няма, ама учителя винаги може да напише.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на kilers
    Един приятел има по Английски 7 6ци и 3 5ци и ще бъде изпитван за 6 ... тъй че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си