- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Някой боли ли го ... Вагината?
Моля помогнете ми!От година някаде имам бяло течение , но не знам дали е нормално да ме боли вагината-по-точно да ме пресвива много,много силно -за към половин минута,10 секунди.Има ли хара с същия проблем за лекар ли съм!Моля ви пишете!Благодаря предварително!
На мен не ми се е случвало до сега. Говорила ли си с майка си или някой компетентен по въпроса?
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Не точно казах , че на една моя приятелка и става това и те се зачудиха но нямаха идея какво е!Благодаря Ти!
Да пита лекар твоята приятелка.Пък и бялото течение не е нормално нещо.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми благодаря ти-само че мен ме боли без натоварване иначе е рябко!Благодаря
Aко някоЙ го боли вагината...едва ли ще си признае пред всички![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Защо не?![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Да не би да те присвива, когато си в цикъл?
Иначе ако течението продължава, заедно с тези болки, най-добре отиди на лекар, защото такива знаци не са хич за пренебрегване.
И спря да се върти за миг земята..
Авторке, щом имаш бяло течение сигурно нещо не е ок. Защо не се посъветваш със специалист?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5