- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви зъби харесвате..
Интересно ми е какви зъби харесват момчетата у момичетата и обратното...Момичета/момчета харесвате ли момчета/момичета с разстояние между двата горни предни зъба(като на Спонджбоб ..[=..)
зъбите не са от голямо значение, стига да ги има в наличност, да не са конски или жълти
Естествено, че всички харесваме криви зъби с много разстояние между тях, а даже и ако може захапката да е обратна! |-(
You serious?!Върви да нареждаш пасианс или нещо...
--------------------------------------------------------
криви, остри, по възможност разядени и невиждали четка и паста никога през живота на съществото, което им е собственик, а най-голямо впечатление оставят в мен тия, чиито вече са кафеви и половинести и като усмихнат лъха АРОМАТ от устата им.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз да питам какви нокти харесвате : изрязани ,лакирани , къси , дълги ,дебели .... С всеки изминал ден все повече затъпявате , честно !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не харесвам разстоянието между зъбите, грозно ми е. Харесвам прави и бели зъби, не държа да са най-искрящите на света, просто да са чисти, бели и ПРАВИ.
Everything changes, but beauty remains ...
Жълтички! Какви други може да бъде?
И зъбите ли са вече значение? Та по темата - предпочитам да са поне чисти. Другото няма никакво значение![]()
За мен няма значение само да са чисти.
Ако те интересува какви точно харесват момчетата, ами всеки различно.
Често казано едни от най-чаровните хора, които познавам имат поне 1 крив зъб. И страшно много си им отива.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Като мойте! Мойте зъби са перфектни!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Много харесвам да са жълти колкото по жълти толкова по добре ооо и да има останки от храна между тях![]()
Та за мене няма значение стига да ги мие,хубав дъх !
why so serious!! :X
Rock n Roll!!!!!!!!!
Никакви .. харесват ми беззъбите !!.. Това е най-малкото нещо което ме интересува в човек .. дори и да са криви достатъчно е само да са по чистички и да ги мие редовно.
ахах ;дд наистина ли??? по темата: някой хора имат прекалено много флуор ли, каквото беше там, в зъбите и за това се образуват по-бели петна, от самия цвят на зъбите, които малко дразнят.. за нещастие съм от тези хора, мия си зъбите минимум по 2 пъти на ден, но най-често по 3-4.. така че не съдете толкова без да знаете.. но иначе за мен най-важно е човека отсреща да има чисти зъби и по възможност приятен дъх ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Темата не е за раздел "Любов".![]()
Просто хубави зъби. Никой няма да вземе лупа и да ти бърка насила в устата, за да ти търси кариесите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ