.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Потене

Banned

Smile Потене

Проблемът ми е такъв че се потя доста често,дори и през зимата.Никак не е приятно,трябва да се ограничавам в дрехите които нося да не са светли и т.н. Искам някой да ми каже нещо много ефикасно против изпотяване.

Дезодорант?

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    ODOREX - препоръчвам
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn Виж мнението
    ODOREX - препоръчвам
    +1 много доволна съм от него. Вземи си и дезодорант, рол-он или стик против изпотяване.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    +1 много доволна съм от него. Вземи си и дезодорант, рол-он или стик против изпотяване.
    Аз използвам и дезедорант и рол-он ама не съм много доволен от ефекта. Може би не съм попаднал на подходящия.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Odorex.. хм добре съгласна съм използвах го няколко месеца,а сега спря да ми действа и се изпотявам отново.А,сега какво следва ?

Wink

Rexona ето това използвам аз мирише хубаво и има ефект при мен http://www.google.bg/imgres?q=rexona...:0&tx=21&ty=48 и рол-он пак на Rexona http://www.google.bg/imgres?q=rexona...:0&tx=98&ty=72

Супер фен Аватара на lqlq89
    Odorex + Rexona или Nivea
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Купи си някой рол-он или дезодорант например.

чувала съм че с дезодоранти и рол-они (ако не си на подходяща възраст) ти се запушват порите и става някаква инфекция и нещо УЖАСНО

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    чувала съм че с дезодоранти и рол-они (ако не си на подходяща възраст) ти се запушват порите и става някаква инфекция и нещо УЖАСНО
    Не знам това колко е вярно,но Одорекс е адски вреден и причинява бучки или още по-фатално-рак..много хора са го казали,спрете да се борите срещу организма си с толкова силни и вредни продукти,един обикновен рол-он или дезодорант на Рексона например ще свърши работа и няма да е толкова вреден!

Искам да попитам Одорекс предодвратява изпотяването или миризмата. Защото повечето дезодоратни и рол-они помагат само и единствено за миризмата.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mqqquu Виж мнението
    Искам да попитам Одорекс предодвратява изпотяването или миризмата. Защото повечето дезодоратни и рол-они помагат само и единствено за миризмата.
    Изпотяването - запушва порите => и миризмата ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Banned
    ОМГ това ако причинява рак ;х;х;х много кофти..... по-добре потен отколкото мъртъв. Макар че не ми се вярва чак па рак.

+1 мн е добро това !!
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn Виж мнението
    ODOREX - препоръчвам

Аз пък съм -1 за Одорекс.. само като си представя какво прави и ми настръхва косата.И аз се потя, но така е.. шанс.Дезодоранти, ролони и тва е.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз използвам на Bourjois един лилав... върши ми работа, но ако имаш по-сериозен проблем с изпотяването препоръчвам на Revlon Mitchum, имат и мъжки аромат - мирише страхотно и наистина помага.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Определено Ревлон-а .Много е добър и не го сменям за нищо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си