Проблемът ми е такъв че се потя доста често,дори и през зимата.Никак не е приятно,трябва да се ограничавам в дрехите които нося да не са светли и т.н. Искам някой да ми каже нещо много ефикасно против изпотяване.
ODOREX - препоръчвам
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Odorex.. хм добре съгласна съм използвах го няколко месеца,а сега спря да ми действа и се изпотявам отново.А,сега какво следва ?
Rexona ето това използвам аз мирише хубаво и има ефект при мен http://www.google.bg/imgres?q=rexona...:0&tx=21&ty=48 и рол-он пак на Rexona http://www.google.bg/imgres?q=rexona...:0&tx=98&ty=72
Odorex + Rexona или Nivea
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
чувала съм че с дезодоранти и рол-они (ако не си на подходяща възраст) ти се запушват порите и става някаква инфекция и нещо УЖАСНО
Не знам това колко е вярно,но Одорекс е адски вреден и причинява бучки или още по-фатално-рак..много хора са го казали,спрете да се борите срещу организма си с толкова силни и вредни продукти,един обикновен рол-он или дезодорант на Рексона например ще свърши работа и няма да е толкова вреден!
Искам да попитам Одорекс предодвратява изпотяването или миризмата. Защото повечето дезодоратни и рол-они помагат само и единствено за миризмата.
ОМГ това ако причинява рак ;х;х;х много кофти..... по-добре потен отколкото мъртъв. Макар че не ми се вярва чак па рак.
Аз пък съм -1 за Одорекс.. само като си представя какво прави и ми настръхва косата.И аз се потя, но така е.. шанс.Дезодоранти, ролони и тва е.
Аз използвам на Bourjois един лилав... върши ми работа, но ако имаш по-сериозен проблем с изпотяването препоръчвам на Revlon Mitchum, имат и мъжки аромат - мирише страхотно и наистина помага.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Определено Ревлон-а .Много е добър и не го сменям за нищо!