Ох, я аз да ви питам нещо.. Значи лице от миналото ми, наскоро се върна в живота ми, или да сме точни аз си го върнах...Без да съм го искала, просто се заговорихме и така.. И сега сме приятели, тоест извиних се за всичко казано преди, и така нататъка, в замяна получих същото.. Тъ, говорихме си и аз му казах, че в него(да, той е момче.. или по-точно 1вата ми любов) винаги, от както се познаваме съм виждала и виждам, човек на когото му е нужно да се докаже.. и от там, то пък ми отвърна, че в мен е виждал и вижда, човек който е винаги до приятелите си, беззначение те заслужават ли го или не.. И така.. с него сме имали много взимане-даване.. и много хора ме оплели покрай това.. И миналата година по това време пак се беше заформило нещо, заради което се отказах от момчето с което съм в момента ( а те бяха приятели, да подчертаем БЯХА).. Тъ въпроса ми е мислите ли, че може би той щом се държи така има нещо на ум.. Той няма приятелка.. И попринцип е човек, който просто ей така не се държи добре с човек, който го е наранил много.. и не знам какво да мисля..