- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснение на цикъл
Правих си два теста за бременност и двата ми показаха отрицателно ,но пак не ми идва ..сега видях че имам някво бледо розово на белъото си дали е възможно да ми идва или да съм в цветна бременност тя показвали се на тестовете ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
С колко ти закъснява? Правиш ли секс без предпазни мерки? Прави ли незащитен секс по време на овулацията си? ПМС имаш ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дай малко повече инфо !..:д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ми правих си тест на 20-ти а трябваше да ми дойде на 8-ми а последно бях правила секс към 25-ти декември
От колко години имаш МЦ и редовен ли е? И тоя секс защитен ли беше? Гафове имаше ли? Ти как се чувстваш в момента - подути гърди, корем, болки в кръста?
Доста вероятно е около 25-ти да си била в овулация. Направи си още един тест сутрин след ставане и си насрочи час при гинеколог.
Ами от 6г има МЦ и преди ми е бил нередовен не ми е идвало по 2-3 месеца .Секса пазихме се ..В момента съм нервна и доста папки ми се появиха полицето ,болки имам много малки ..А сега вечерта неможе ли да си направя тест на този Sure chekck новия пише че може по всяко време на денонощието
То може да пише, но най-сигурен е резултатът със сутрешна урина. Под "пазихме се" какво да се разбира - "ползвахме презерватив" или "той го извади навреме"?
ами с презерватив беше...аз не издържах и ся си направих теста и пак показа отрицателен
При първа възможност отиди на гинеколог. Причина за толкова голямо закъснение при вече регулиран цикъл винаги има. Ако не е бременност може да е здравословен проблем. Колкото по-скоро се установи проблемът толкова по-скоро ще можеш да вземеш мерки по отстраняването му.
дано да не е бременност защото ми е рано ..пък и предполагам че ако съм някой от трите теста все щеше да покаже
И на сестра ми не й показваха, ама си имам 4 годишна племенничка.![]()