.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Скука в даскало

Пиша ви за да помогнете ако можете . 8 клас съм . В предишният ми клас всеки час бяхме като напушени . Проблемът е , че в новият клас почти всички са като роботи за слушане . Има останали малко хора , които се опитват да се позабавляват но уви .. Писна ми вече не издържам . Дайте някакви идеи как да се забавляваме всички или поне повечето , а и предстои хижа . Чувствам се , че съм в училище с роботи .
    Давайте идеи , например вие как се забавлявате и к'во правите ;P
    tnx предварително

Супер фен Аватара на LeprikonA
    на училище си за да слушаш какво се говори там, да се учиш. кеф се прави в междучасия и извън училище. изобщо никакво геройство не са келешки номера и "аз не слушам, 'шот съм як" .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    на училище си за да слушаш какво се говори там, да се учиш. кеф се прави в междучасия и извън училище. изобщо никакво геройство не са келешки номера и "аз не слушам, 'шот съм як" .
    +1
    Към автора - казвам ти мнооо си готинн

Ми вземи си слушалки и си слушай музика..

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    вие пък какво го нападнахте.. нормално е да не искаш да ти е скучно в даскало.. ние, че сме големи вече, играем още на държави и градове... като съвсем не знаем какво да правим (колко ретарднато звучи..) .... иначе аз специално, за да си разнообразявам дните, тормозя момчетата, които седят пред мен.. ам те после ми го връщат и не е яко ...
    face the reallity.. училището е скучно и това май няма да се промени скоро... кофти
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

@Leprikon : кеф се прави в междучасия
    Щях ли да пиша ако там не беше същото ?

Не съм от типовете @Leprikona : аз не слушам, 'шот съм як"
    Просто имам чувството че съм попаднал при мутанти .

Whatever..

По принцип в първото ми даскало беше много шумно и никой не внимаваше в часовете. Ама нищо чудно- това си беше едно скапано квартално училище с най-големите отрепки на карето. После ме преместиха в друго даскало, в центъра- страшна дисциплина, умни хора, хора на място. В гимназията е средна работа. Ама честно казано заради ей такива дето скучаят в часовете и почват да занимават останалите, в часа нищо не може да се разбере. Не казвам че си такъв, ама знае ли човек.. ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Whatever man...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Какво означава за теб да се "позабавляваш"?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Нашият клас пък е мноо як и постоянно голям смях пада-все лудории мислим влизаме в шкафове,кофтим даскалите, вицове, клипчета, музики и танци в час/, но тая година вече сме по-сериозни, щото завършваме и всички някви почнаха да учат за матури и други изпити, в 8-ми клас на мен ми беше най-яко-сори, че си попаднал в забил клас-все пак за 1-ва год сте заедно ще се поотпуснете в последствие и като станете 12 клас ще сте неразделни!
    Последно редактирано от mlakniwe2 : 02-01-2012 на 11:49

Мега фен Аватара на Colouring
    Не сте се опознали напълно.Аз съм 10 клас и още не мога да кажа,че познавам абсолютно добре всички.Пък и като сте на хижа все ще измислите да правите нещо.А и училището не е мястото за кой знае какви забавления.Ако искате се уговорете някъде на заведение да отидете,за да видиш дали ще се поотпуснат другите и дали ще си намерите общи теми на разговор.

Купи си енергийна напитка (гледай да е Everlast) и като я изпиеш и след 20,30 минути ще усетиш огромен приток на енергия и като седиш на едно място ще полудееш и ще почнеш да правиш много луди работи

Супер фен Аватара на fenasf
    Съжалявам, но си в някакъв задръстен клас. Нещата няма да се подобрят особено, решението е да се преместиш докато е време, може пък да ти се усмихне късмета.

Повярвай ми, ужасно е да си в среда на сдухани зубъри и жертви, но не е добре и да си с някакви издивели маняци.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Dreamland
    "Сдухани зубъри и жертви"?. Това да не е темата на яките пичове, които гледат да тероризират всички "сдухани зубъри" наоколо?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Голям фен
    Еми някой от нас стоят в стаята играят карти и слушат музика итанцуват през междучасията други като мен отиваме в фитнес салона и се бием или по коридорите ама там по внимаваме Ако не всички слизаме долу и ядем,пием кафе междучасията са ни по 10 голямото 20 за доп информация о и как можах да забравя караме се кой да стой до печката :Д която е една малка духалка щото парното хич не топли ние постояно отваряме вратата ахахах

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    "Сдухани зубъри и жертви"?. Това да не е темата на яките пичове, които гледат да тероризират всички "сдухани зубъри" наоколо?
    Еми по голямата част от класът ми не се забавлява в час смисал в междучасията само но ако някой преговаря и т.н не му пречим това не означава че щом в междучасията се забавляваме и правим тапотии в час правим същото поне при нас си е така незнам за другаде ^^

Град
    Dreamland
    Добре.. ;]

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Слушай музика.
    yep.... reality bites -.-

Фен
    Град
    sofia
    http://vbox7.com/play:d36a0b6f Има ли скука ? So true !

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Сядаш до човек, който иска да убие скуката и играете на нещо. Морски шах, бесеница, държави и градове, бикове и крави, ако щете и карти ... говорете си, рисувайте си, закачайте се .. все може да се измисли нещо. Ако си от типа, които четем за удоволствие .. носи си книга. Гарантирам, че няма да почувстваш скука. Но пък има дни в които каквото и да правиш все ти е скучно.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си