Аз мисля, че това е поредния трик за отвличане на вниманието. Да, важно е да не цензурират интернета и да не ни наблюдават, но всичко това може да се избегне с няколко прости техники. Вижте на какво попаднах наскоро:
"Живеем в толкова динамично време, че едва ли не всеки ден става нещо значимо в световен мащаб. Всички ние се загубваме в този поток от информация. Не можем да се ориентираме кое е истина и кое лъжа, кое е маловажно и кое наистина важно. И това е добре дошло за тези, които ръководят, за сега, този театър. Една от основните им стратегии винаги е била да ни отклонят вниманието от някое значимо събитие, като превърнат друго по-маловажно в по-значимо такова.
Свидетели сме и на същата тази стратегия дори и в момента. Целия свят се възмути от задаващите се на хоризонта закони SOPA,PIPA и ACTA! Цялото внимание на хората сега е насочено към тях. А в същото това време САЩ, заедно с подкрепата на НАТО, и съюзниците си от Близкия изток се кани да нападне Иран. Иран, която официално беше подкрепена от Китай и Русия в случай на военен конфликт. При така изложените факти мисля, че всеки здравомислещ човек веднага ще разбере, че ако САЩ нападнат Иран целия свят ще бъде изправен пред Трета световна война.
И ако това наистина се случи ACTA ще бъде най-малкият ни проблем!
Информирайте се по въпроса, както и вашите приятели и познати - https://www.facebook.com/groups/324442854267097/
Всички ние твърдо трябва да заявим нашата позиция, че не искаме тази война,камо ли да участваме! Защото точно за това Хилъри Клинтън ще посети България на 5 февруари, искайки да ни въвлече в този конфкликт!
ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗА МИР!
Българи за мир - НЕ на войната срещу Иран!
Група на хората, които не желаят България да осигурява въздушен коридор и използването на американските бази в страната за нападение срещу Иран."