.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93

Hybrid View

Супер фен Аватара на cyclops
    Естествено, че има значение. Даже мога да кажа от личен опит. Веднъж ходих с един, на който му беше твърде малък и колкото и да се стараеше просто не се получаваше. ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Амии за мен има.. Зависи и от партньора ми, но предпочитам среден. Големите не ги обичам
    Трагедията е пълна...

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Да нямаш притиснение, че за това да питаш?

Това е според предпочитанията,но ако имаш някакви притеснения са неоснователни,защото вагината е мускул и се свива и разстяга.И да ти е малък пак ще усети удоволствие от секса.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не е важно колко е дълга магическата пръчица, а как се ползва, така че:в повечето случаи, не : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    По-голямо значение имат уменията и желанието. Хубавият размер (в нормални граници ест.) е допълнителен бонус.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Колкото повече толкова повече казал Мечо Пух))

По-важно било как се използва! Хаха...
    И колкото грубо да звучи.. явно не сте попадали на наистина малка Мишка...
    Щом си мислите, че няма значение..
    Има и още как!

А да сравняваш малки гърди с малка пишка.. Нямам думи.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    На повечето жени около 8 см са им достатъчни, ако е без лимит още по-добре

А не бе.... Няма =D

Супер фен Аватара на lubovvv
    Мечтайте си. Размера ИМА значение и 8 см мога да си ги завра навсякъде, само не и там. Това с любовта и другите тем подобни не важат. Колкото и да обичаш дадения човек, ако секса с него не ти доставя удоволствие, рано или късно се разделяте
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    . Колкото и да обичаш дадения човек, ако секса с него не ти доставя удоволствие, рано или късно се разделяте
    Нали се сещаш,че само глупости ръсиш..Така или иначе не забравяй каква е функцията на пениса...Не е да ти доставя свръх удоволствието и да гледаш как те пори някъв дънер..Голям,малък,като върши работата си все тая (тоест продължаване на поколението) tc....

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ По принцип почти винаги съм съгласна с тебе, ама тука не е баш така. Отдавна сме на по-различно ниво от маймуните и животните като цяло и сам знаеш, че не правим секс, само за да не се затрием от лицето на земята (даже за това най-малко). Като на мацката и е готино с друг в леглото, забрави. Същото е и с мъжете де.

Супер фен Аватара на cyclops
    Съгласна съм с Glam0rous...Естествено, че ако в леглото не върви няма как да продължи връзката вечно. Това са нормални и естествени неща! Или в краен случай ще си търсиш любовник, който да те задоволява.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    ^ По принцип почти винаги съм съгласна с тебе, ама тука не е баш така. Отдавна сме на по-различно ниво от маймуните и животните като цяло и сам знаеш, че не правим секс, само за да не се затрием от лицето на земята (даже за това най-малко). Като на мацката и е готино с друг в леглото, забрави. Същото е и с мъжете де.
    Само да вметна, че животните не са правели секс само за да си продължават рода и са се пробирали по същият начин, по който и ние.

абе хора наистина има значение размерът. Те жените казват стига да се справя добре всичко е ок ама не е така. Неможе 10 см да се справят добре!

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Бе все ми е тая дали ги интересува или не :Д Щом ще се стига до правене на работата явно не е такова значението.. Е сега ако е изсъхляк 10-13 санта е друга тема. Ама и на нас не ни е приятно да гледаме неща с лисичи муцунки все пак?

иии каква е най-предпочитаната големина?

Супер фен Аватара на flo0pY
    -Голямата ;д
    Последно редактирано от flo0pY : 02-12-2012 на 18:20 Причина: тряяаше да е цитат ама не стана нещо
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    -Голямата ;д
    Зависи и от големината. Много, много голямо, не е на добре. После ще те боли доста.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Сиг си чувал израза има два вида жени такива които харесват големи членове и такива които харесват големи членове ,но не си го призноват XD

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Колкото по-голям,толкова по-добре но като цяло бих казала - ДА,ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Колкото по-голям,толкова по-добре но като цяло бих казала - ДА,ИМА ЗНАЧЕНИЕ.
    Като попаднеш на някои наистина голям и те боли при всеки божи акт, тогава ще ти напомня тези твои думи. Аман -.-

Супер фен Аватара на flo0pY
    Абе различно е при всички ся квото и да си говорят няма да ги задоволи някой с 10 сантиметров има някой които обичат с по-надарени други си харесват с нормален размер и изпитват болка с по-големите.. Но размера значение има каквото и да си говорим, важна е и техниката ест
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Има, разбира се. Приказките, че е важно как се използва са пълни глупости. Как и да използваш 8-10 сантиметра, все не става яко. Безмислено е да кажа, че размерът няма значение, за да успокоя някой, който се притеснява от това, няма нужда да убеждавам и себе си. Сексът винаги е по-хубав с по-надарено момче. Но пък от друга страна има момичета, на които не им пука чак толкова и им е все едно и даже и не толкова надарен младеж не би останал на сухо

"Всяко момче има притеснения, напълно нормално е.....все пак има разни " капризи " , на които и с 17см не можеш да угодиш " - 17 си е нормално.
    Последно редактирано от Glam0rous : 02-17-2012 на 22:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си