- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение размера за жените
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Размерът е от значение, но не е на първо място по значимост.
My work here is done.
Thanks Captain Obvious
И да размерът има значение, но поговорката колкото повече толкова повече не важи тук, защото като ти наврат 25 сантов Смок в шундата, да видим дали ще ти е хубаво!!!
Само да попитам за кои животни говориш, защото например кучетата правят секс само когато женската е "разгонена", докато например делфините го правят за удоволствие.
Последно редактирано от BerchBG : 02-28-2012 на 22:31 Причина: Добавка на цитат и разсъждение върху него.
Това за делфините е мит. Разбира се, че удоволствието ги кара да правят секс почти всички животни, които имат развита нервна система. Делфините го правят по-редовно, но има и женски птици, които правят секс след като са оплодени. Всичко е за удоволствие и много животни не осъзнават, че оставят поколение чрез секса. Да не говорим за хомосексуалността и мастурбацията при животните, които още повече го доказват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Я, ми дай пример за хомосексуалност и мастурбация при животните, че ми стана интересно?
Има значение, нормално. И все пак секса не е само тъпчене и има най-различни начини и места (ще се шокирате колко 'странни' при това) за стимулиране...
Нито пък е задължително зависимостта между размер и комфорт/удоволствие да е правопропорционална.![]()
Eто ти wiki-то, има и за хомосексуалността и за мастурбацията, но е на английски: http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_sexual_behaviour
Също така можеш да потърсиш на Robert Sapolsky семинарите в нета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво? Нали досега говорих за инстинкти.
Защо кравата е годна макс два пъти в годината за скачка? Защо само тогава позволява да я качат? 'Щот' само тогава се сеща, че предния път и е било готино ли? Абеее... просто си говори за хората, ми е мисълта.
Разгонванията са хормонални, периодите на сексуална неактивност - също.
Колкото до темата, има значение. Ако някоя приказва, че няма значение, си потиска вътрешните нужди. Мъжете също не харесваме малки цици. Съзнателните компромиси не променят инстинктите ни.
Амии за мен има.. Зависи и от партньора ми, но предпочитам среден. Големите не ги обичам![]()
Трагедията е пълна...
Ух, при мен и дължината и дебелината имат значение.
Първоначално написано от antifashionshit
ей курвалъка на жените ме изумява все повече и повече.. ми дайте тея момчета дето са с малки пишки да ги убием и да не чукат никога през живота си..я се стегнете.. за всяка дупка си има "тапа"
колкото до темата: не съм жена (няам идея дали ви стига или не),но мисля че едно 15-16 санта ще ви стигнат (стига момчето да знае как да ги ползва)
аз съм малко над тая категория,но слава БОГУ съм в гореспоменатата граница от 17 пункта
ай някоя ако не е доволна лично да ми се оплаче!!
![]()
Курви сме, щото не се кефим на идеята за 10 сантиметров пенис в ерекция.
Курви сме, щото сме близнаци, телци и още кви беше.
Добре. Смешки.