- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дами аналният секс вариант ли е ??
Въпросът ми е примерно имате си приятел от дълго време той ви притиска да правите секс но вие сте девствена а го обичате и не искате да го изпуснете таа.. вариант ли е аналния секс
Ако се опита да ме притиска по какъвто и да е начин, не само, че няма да го огрее, ами и директно ще го пратя да си ходи. Иначе аз ако не искам да правя вагинален и на анален не бих се навила.
Ако си с някого от дълго време, обичате се, имате си доверие и не сте необразовани хлапетии, не виждам причина да не се разделиш с девствеността.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
съвсем честно казано ми се вижда противно и не бих се навила по абсолютно никакъв начин. а с притискане наистина бих го пратила на майната му, би ми направило много лошо впечатление. за мен по никакъв начин не е вариант. това е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Според мен тук сам човек трябва да си реши без да слуша мненията на някви тийнове от форум. Дали да правиш секс с гаджето ти ние няма как да ти кажем...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"...за да не го изпусна..." е най-тъпата причина за такава решаваща стъпка в живота на момичето. Ако допускаш такива мисли в главата си, дадената персона не е за теб.
Напълно нормално е да го правите щом се харесвате.Ако имаш приятел и си на подходящите години, си готова. Нещата обаче не трябва да са насила.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За да не го изпуснеш?!Добре ,бе. Ти сама си решаваш какво да правиш, аз само не мога да разбера: Ще му дадеш да ти пръсне задника,ама сливката не?! Извинявам се за израза!? Аз честно много се чудя на такива момичета. Квото е.
А съвсвем е друг въпроса , че ако ме притиска , а не съм готова за нещо ще му дам да разбере,че все още не съм готова и няма да направя нещо против волята си .
Все пак друг е въпроса , че ако ходите от доста време и не сте го правили е нещо съвсем нормално на него да му се иска.
Не казвам ,че всичко опира до секса, но това е нещо много важно в една връзка.
maDamn
Безсмислено ми се струва по принцип...не мога да разбера разликата дали ще правите стандартен или анален секс...какво толкова се притеснявате. И физически, и психически изживяването е почти едно и също. Какъв толкова е проблемът, че не започнете да правите секс?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Глупаво ми се струва. За мен не е вариант.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аналният секс е алтернатива за мен с постоянен партньор, за разнообразие, или тогава, когато не може вагинален - преди посещение при гинеколог, цикъл.. (примерно).
Но да съм девствена и да правя анален секс определено НЕ Е алтернатива.
Къде е цялата логика да му даваш отзад, а да не си ГОТОВА или на му нямаш достатъчно доверие за нормален секс?
[QUOTE=AliceSw;10001210]Безсмислено ми се струва по принцип...не мога да разбера разликата дали ще правите стандартен или анален секс...какво толкова се притеснявате. И физически, и психически изживяването е почти едно и също. Какъв толкова е проблемът, че не започнете да правите секс?[/QUOTE
така е,само трябва да го преодолееш психически,после всичко е ОК
Реално погледнато, аз със секса съм нямала никакъв проблем с години, не ме е боляло, не съм се тревожила, не съм се сдухвала. Ама сега, защото не бях правила анален, съм си го навила, и преживяването е супер неприятно. Минала съм тийнейджърските години и знам какво ми харесва, затова точно срещам огромен проблем с него. И е кофти, явно трябва всичко едновременно, макар че ми противоречи на предното изказване.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аналния секс е неприятен ,когато мъжа е невнимателен![]()
[QUOTE=Devil69;10013187]Аналния секс е неприятен ,когато мъжа е невнимателен[/QUOTE
така е,но пък ако е внимателен и знае какво прави е страхотно изживяване
така е,но пък ако е внимателен и знае какво прави е страхотно изживяване
именно![]()
Последно редактирано от Devil69 : 01-30-2012 на 14:11
мисля, че аналния е по-интимен или поне за мен! Така че не е ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright