.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на CR0W

Unhappy Нямам проблем просто исках да си излея душата...

Нямам проблем просто исках да си излея душата...
    Харесвам едно момиче-най-прекрасното.Заспивах с мисълта за нея,сънувах я и се събуждах с мисълта за нея.Не бяхме особено близки.Имахме няколко чата продължили до 3-4-5 вечерта а и всеки ден си пишехме.На живо се поздравявахме,усмихвахме срамежливо и рядко завързвахме разговор понеже бяхме срамежливи.Тя ме харесваше,аз...аз не бях сигурен.Не бях сигурен какво изпитвам и какво искам.Цялото това писане,усмихване и поздравяване продължи към месец.Толкова ми беше нужно да разбера че я харесвам повече от всичко.Събрах смелост да и кажа...казах и.В отговор получих че ме е харесвала и ме харесва,но иска да сме само приятели за сега.Как да съм приятел с момичето за което мисля постоянно,момичето за което се сещам след всяка любовна песен,момичето с най- чаровната усмивка?Не мога да я разбера и себе си не мога.Не знам дали да се надявам на нещо или да се отдам на сладка,сладка депресия.Не знам дали да продължа на пред с раната или да продължа да дълбая в нея.В цялата история има едно "За сега" което ми поддържа пламъка и все пак не знам дали да се надявам...

който иска да критикува...който иска да дава съвети все ми е тая исках да споделя
    Последно редактирано от CR0W : 01-31-2012 на 20:40

novasum
    nirvana13

Подписа ти много ме дразни заклевам се.

Цитирай Първоначално написано от flain Виж мнението
    Подписа ти много ме дразни заклевам се.
    и аватарът!
    По темата: "За сега" може да се тълкува по много начини. Аз ако кажа "за сега" си е деликатно отрязване (без да те шашкам). Може просто да има нужда от време, за да е сигурна, че иска да е само с ТЕБ, а не с някой ДРУГ.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Пф на мен пък единственото, което ми хареса беше, че слушаш Мерилин Менсън... относно историята ти - не мога да разбера момичето, или не те харесва и ти го казва по заобиколен начин, или има някаква непонятна причина да не иска да се обвързва сега, като при второто действително може да имаш шанс в бъдеще.

Супер фен Аватара на fenasf
    Само приятели=никакъв шанс

ама абсолютно никакъв

потърси friend zone в гугъл и ще видиш в какво си се вкарал.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Момата те е резнала деликатно.

"За сега" е само за да звучи по меко и евентуално да и ходиш след полата. Женските обичат това, особено когато не са си мръднали пръста и получават тонове внимание.

Нямаш шанс с нея, бил си прекалено pussy Другия път малко по директно и не толкова отстъпчиво и колебливо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ама чакай сега - не разбрах леко. Първо казваш, че тя те харесвала, пък ти нея - не чак толкова, после казваш, че нон-стоп мислиш за нея. Какво всъщност е станало? Кога "не съм сигурен" премина в "не мога да спра да мисля за нея"?
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx Виж мнението
    и аватарът!
    Защо му давате съвети, като човекът още в заглавието си казва, че няма проблеми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си