.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Голям фен Аватара на CR0W

Unhappy Нямам проблем просто исках да си излея душата...

Нямам проблем просто исках да си излея душата...
    Харесвам едно момиче-най-прекрасното.Заспивах с мисълта за нея,сънувах я и се събуждах с мисълта за нея.Не бяхме особено близки.Имахме няколко чата продължили до 3-4-5 вечерта а и всеки ден си пишехме.На живо се поздравявахме,усмихвахме срамежливо и рядко завързвахме разговор понеже бяхме срамежливи.Тя ме харесваше,аз...аз не бях сигурен.Не бях сигурен какво изпитвам и какво искам.Цялото това писане,усмихване и поздравяване продължи към месец.Толкова ми беше нужно да разбера че я харесвам повече от всичко.Събрах смелост да и кажа...казах и.В отговор получих че ме е харесвала и ме харесва,но иска да сме само приятели за сега.Как да съм приятел с момичето за което мисля постоянно,момичето за което се сещам след всяка любовна песен,момичето с най- чаровната усмивка?Не мога да я разбера и себе си не мога.Не знам дали да се надявам на нещо или да се отдам на сладка,сладка депресия.Не знам дали да продължа на пред с раната или да продължа да дълбая в нея.В цялата история има едно "За сега" което ми поддържа пламъка и все пак не знам дали да се надявам...

който иска да критикува...който иска да дава съвети все ми е тая исках да споделя
    Последно редактирано от CR0W : 01-31-2012 на 20:40

novasum
    nirvana13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си