.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Кой е най-добрия тарифен план на Виваком?

Здравейте на всички..значи 2-рия телефон ми е М-тел-ски но през април ми изтича договора и искам на 100% да го махна..та въпроса ми е според вас кой е най-добрия тарифен план на Виваком със месечна такса до 10лв.В голяма дилема съм,другия телефон ми е глобулски и имам минути към всички глобулски..Давайте съвети И още едно въпросче дали е възможно да си запазя номера защото ми е лууп-ски (0883...)

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Ако ти трябват и някакви минути към Мтел примерно визимаш UniCall S**

Ако сключиш договора за 1 година (таксата първите 3 месеца е 5лв. после става на 10лв.) имаш 150(+150 за първите 3 месеца) минути към фиксирните мрежи (домашни телефони);120(+120 за първите 3 месеца) Минути към мобилната мрежа на Виваком; 30 (+30 за първите 3 месеца) минути към други мобилни оператор (globul,mtel,etc.) получаваш и 5(+5) Мегабайта интернет. Съответно ако сключиш договора за 2 годни (не ти го препоръчвам) месеците за всичко стават 6.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Ем до 10 лв се пускаш на Unicall S и си щракаш с пръсти :P аз имам 2 карти Unicall S и 1 Unicall XS, имах и SIMпатия (2 карти) ама тях ги махнах защото вече не ми трябват (ест. не всичките ги полазвам аз) при Vivacom имаш и натрупване на неизговорените минути за следващия месец като с до 2 пъти стойността на минутите които имаш ... т.е. ако имаш 100 мин към Vivacom могат да ти се натрупат до 200 и така и за останалите минути

на въпроса ти за 0883 ххх ххх до колкото знам може, защото са ми предлагали да си прекратя моя loop и да си прехвърля номера към vivacom
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мани ги тия виваком. Виж на боб какви са тарифите. Сега дори имат промоция на нов план, супер боб. Дават 500 мин + 500 смс за 15лв на месец.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Вивател са най-големите мошенници евър. Виж на Мтел за 12.90 Мтел сърф анд толк XS
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си