Един въпрос не ми дава спокойствие от седмица насам .... и реших да споделя с вас.
Преди около 5 месеца бившият ми приятел ме заряза. Това беше много тежък за мен момент, не излизах с дни и плачех, пишех му и очаквах да ми отговори , но той така и не го направи ... . След време започнах да свиквам с мисълта, че просто никога повече няма да го видя или да го чуя и реших да дам шанс на едно добро момче да е с мен като си мислех, че ще ме направи щастлива. Но уви не се получи :s когато съм с него всичко е наред, но щом се прибера в нас отново бившия ми приятел е в мислите ми . И все пак реших да си остана с другото момче, да му дам шанс, защото той наистина се отнася добре с мен и просто не заслужава да го зарежа така . Помислих си, че постъпих правилно и ето че преди седмица се случи немислимото ...човека който ме заряза преди 5 месеца и изчезна, ми писа сякаш нищо не е било. Разпитваше ме как съм, как върви живота и такива неща и в един момент ми изръси : Вярно ли е това, че си сгодена (понеже на глупавия facebook съм се писла сгодена с приятеля ми), на което аз му отоговорих не и след това си писахме още малко и каза , че ще става. Преди 3 дена имах изпит и както винаги да не остана по назад след като разбрах, че съм го взела с добра оценка реших да се похваля във facebook-а на статус ( еххх тоя facebook :d) . По едно време забелязах, че бившия е харесал въпросния статус и реших да действам първосигнално и му писах аз. Отново се заприказвахме, похвали ме за изпитa и от приказка на приказка започнахме да си говорим за минали случки и преживявания заедно и ми спомена , че на миналата нова година с мен си е прекарал много хубаво. И така аз отново започнах да си давам надежди, че може би иска да е с мен и адски много се измъчвам. От една страна, защото си имам приятел и не е редно, а от друга защото може би ми е писал без да влага някаква мисъл .... и не знам, но ще полудея. За това реших да ви споделя и да видя вашето мнение, дали наистина се интересува още от мен или просто на мен много ми се иска да е така
Последно редактирано от Tajnomomiche : 01-31-2012 на 23:55
Знам, че сигурно не е това, което искаш да чуеш, но не мисля, че трябва да се занимаваш с бившия си отново. 5 месеца не се е сетил за теб, но когато си продължила напред с друг, изведнъж почваш да му липсваш. Разбирам, че той ти е влязъл под кожата, но на твое място не бих се занимавала отново с него. Колкото до другото момче, той знае ли, че "му даваш шанс, но не спираш да мислиш за бившия си"?
От тези неща, които си написала се вижда, че на бившия ти не му е много зор за теб. Остави бившия в миналото и дай шанс на това момче, защото най-много само да съжаляваш още повече.
Нищо лично, но не мислиш ли, че това, което си направила е адски тъпо и нечестно спрямо сегашния ти приятел? Ти очевидно още имаш чувства към бившия ти, щом като се прибереш след ден, прекаран с новото ти гадже, отново се сещаш за него и се измъчваш и щом направо изпадаш в безумно щастие, че ти е харесал статуса във Facebook и тн...
Мисля, че е леко подигравателно спрямо момчето - да му "дадеш шанс", при положение, че не си готова още - нямаш чувства към него, до колкото разбрах, мислиш само за собственото си щастие, един вид се опитваш да забравиш бившия ти с негова помощ, а той дали ще е щастлив ако узнае, че лъжеш, че не си с него и, че се надяваш да възстановиш предишната си връзка? Не мисля, че трябва да си с това момче.
Просто питай бившия си открито какво иска от теб, изяснете се... Всъщност, защо скъсахте, колко време бяхте заедно? Ако не е нещо толкова сериозно като изневяра да кажем, всеки има право на втори шанс... А като гледам ти искаш да му го дадеш. Говорете, ако той не иска да сте заедно - здраве да е, но си намери някой, към който наистина ще имаш чувства, а не просто "да му дадеш шанс".
Това жената...к'во да кажа - даваш й всичко, тя се изсира отгоре. Върви си при бившия и страдай, не заслужаваш момчето, с което си сега. Ебаси егоизма.
Давай , смачкай и изхвърли този , който се отнася добре с теб и се върни при онзи , който те е зарязал . Пък ако започне и да те бие и обижда ще си на седмото небе