.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Как да разбера дали не му досаждам?

Има едно момче, с което се запознахме по фейсбук, виждали сме се няколко пъти, но никога не сме си говорили. Разменихме си номерата преди малко повече от месец. Говорим си някъде около 2-3 пъти седмично. Но всеки път преди да му изпратя съобщение се чудя дали не му досаждам. Миналата седмица реших да си поиграя малко с него, спрях аз да пращам първа смс-и , след една седмица той ми прати смс. Все си мисля че това означава че все пак не е безразличен и му е приятно да си бъбрим. Ама примерно, събота си говорихме много сладко от сутринта до вечерта, но неделя като му пратих съобщение хич не ни вървеше разговора...
    и така де не знам, аз много го харесвам, и малко ме е страх да не прекаля. Всичките ми приятелки като си харесат някое момче си пишат всеки божи ден. Но аз не мога, просто ми е тъпо да си пиша с някой всеки ден. Пък и той май е като мен, беше си сложил статус във фейсбук "Любовта е като сос. Когато е в голямо количество, е гадно!" (да знам че не трябва да се съди по фейсбук, ама.. ;д ) Момчета отговаряйте и вие, каква е границата за вас?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въх... чак след седмица се е сетил за теб... а иначе само ти му пишеш първа.

По скромните ми сметки си доооста назад в класацията му с "не-толкова скучни хора".

Ако ме разбираш (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Имах приятелка, която всеки ден по няколко пъти ми звънеше по телефона. Казах и че не е нужно постоянно да ми се обажда, защото ме 'задушава'. Тя ме разбра и оттогава всичко беше наред. Според мен не му досаждаш. От това, което чета, мисля, че не си му безразлична: вижда нещо в теб, хубаво му е да общува с теб, супер! Защо не го поканиш да излезете, да се опознаете по-добре на живо?

anonymous708973
    Guest
    Защо, за Бога, си говорите 2-3 пъти седмично и дори не сте излезли на живо?

Град
    Франция
    Не, не винаги аз първа му пиша.

Еми аз няма да посмея да го поканя да излезем. Тренираме в една зала, но различни спортове, така че понякога се виждаме но винаги отдалече .. и само си махаме.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

anonymous708973
    Guest
    Ти сериозно ли? От това по-лесна ситуация да го поканиш едва ли има.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти сериозно ли? От това по-лесна ситуация да го поканиш едва ли има.
    Точно.

Не се изисква чудовищна смелост за "Какво ще правиш утре след тренировката? Айде с мен на кафе."
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    Ама примерно, събота си говорихме много сладко от сутринта до вечерта, но неделя като му пратих съобщение хич не ни вървеше разговора...
    Еее не всеки ден е велик ден!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вие посещавате едно и също място, по едно и също време и се занимавате с еднотипни неща... и ти се чудиш как да го поканиш?

Ай, ай, ай... фийсбукакето си оказва влияние...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Ай, ай, ай... фийсбукакето си оказва влияние...
    Да, човек, да...
    Цял ден във фейсбук и тем подобни, а на живо са само на едно "здрасти". И дори не може да го покани на среща.

Град
    Франция
    Еми да де, ама ако не беше фейсбук нямаше и да се запознаем, така че.. Но съм съгласна с вас де :/ (за жалост сте прави)
    Ама ние сме в залата по едно и също време за 10-15 минути някъде, той почва много по-рано от мен и следователно свършва по-рано. Иначе добра идея..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Точно.

Не се изисква чудовищна смелост за "Какво ще правиш утре след тренировката? Айде с мен на кафе."
    Или по някаква случайност да не може да се оправи с някой уред. :Д

Еми не може да разбереш дали те харесва, без дори да сте излезли на кафе(примерно). Просто го покани едва ли ще ти откаже. Пък и на срещата ще разбереш дали има някакъв интерес и така нататък. Пример"Здравей, утре зает ли си? Хайде на кино с мен!" Абе не е много сложно, просто не се притейнявай. Няма от какво

Повече от фен
    Като не ти отговаря като виждаш , че се държи пресилено !

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ако си яка,значи те харесва,ако не си... едва ли Така мислят момчетата...не търсят нито любов,нито дълги връзки,стига сте се тормозили.

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Ако си яка,значи те харесва,ако не си... едва ли Така мислят момчетата...не търсят нито любов,нито дълги връзки,стига сте се тормозили.
    Не всички мислят така. Има и свесни момчета. Това, че ти познаваш само такива, или пък си имала връзки само с такива, не означава, че абсолютно всички момчета са такива.

Аз пък мисля, че ако имаш някакъв интерес към теб, щеше да те търси по-често.. Не знам, но от прочетеното, ти си тази, която "не може да диша", ако не е говорила с него...

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Може някой ден да идеш малко по-рано на въпросното място където тренирате. Погледай го малко отстрани и когато свърши тренировката му иди при него и го похвали примерно.. завържете някакъв разговор. След това може да кажеш нещо от сорта на "Абе с теб какво сами си пишем, защо не излезем на кафе някой път?" Ако ти се струва прекалено го дай по-леко.. намекни му по някакъв начин.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си